-
Mi smo se, bas sa skolom u mislima (E je krenula ove jeseni), opremili u Benettonu, Prenatalu, Original Marines.
U Benettonu smo uzeli trenerke (kojima klanj jer su jednobojne - ne mogu vise u one presarene sa nekakvim natpisima ni gledati), jeans hlace, samtene hlace, majice, kosuljice, suknjice, vunene haljine - ovogodisnja jesensko-zimska kolekcija im je bila bas lijepa - majice nisu bile prekratke (ne kuzim stil "rukavi do koljena - majica do ispod grudi"), lijepe vunene jednobojne haljine, tajice u raznim bojama... I boje su bile lijepe (petrolej-plava, bijela, magenta roza, patlidzan-ljubicasta, itd.).
Prenatal i Marks & Spencer su uvijek prilicno diskretni sto se boja i sarenila tice.
Original Marines ima robu jako dobre kvalitete, pamucne majice, odlicne trenerke (ne presarene, super-materijali, itd.), iako su malo skuplji od onoga sto ti trazis - isplati se.Takodjer su im i patike iz proljetne kolekcije jako lijepe, a diskretne (nisu strasno sarene).
Ako zelis jeftinije proci, a da je roba takodjer OK kvalitete, pogledaj u OVS-Oviesse, oni imaju zgodnih a jednobojnih pamucnih stvarcica, pogotovo kosuljica i majica. Trenerke su im nesto manje diskretne, ali imaju (znam da ti to sad ne treba, ali kad vec pisem) vrlo kvalitetnu ponudu pidjami, potkosulja, bademantila i slicnog.
Iana mi ne odgovara, bas neki dan sam joj morala kupiti dzemper velicine 134 (ona ima 6g4mj i nosi 122-128) jer su modeli zaista prekratki. Tamo odsad kupujem samo donje dijelove odjece.
Mi smo se opskrbili jesenas (nakon toga sam opet nadokupljivala jer je izrasla iz svih hlaca koje je pocela nositi u rujnu), ali sad mozes iskoristiti snizenja, ako ih u Zagrebu jos ima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma