Uglavnom kupujem u Benetonu, Dieselu, Original Marinesu, SOliveru, M&S, The Core.
U zadnje vrijeme jako volim Diesel u Rosesu, ima super traperice i majice.
80% stvari kupim na rasprodajama i u outletima.
Dok je bila manja u H&M, Chiccu, Ianni.
Fox, Mana, TL- Coconut i druge njihove marke i sl. mi spadaju u kategoriju "nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari". Tamo mi je kvaliteta katastrofa.
Za traperice dajem 150-200 kn.
Za majice 50-150 kn.
Za zimske jakne do 600 kn.
Za trenirke 100 do 350 kn.
Za cipele/čizme do 600kn, za sandale i tenisice do 400 kn jer ih baš ne uspijem kupiti na rasprodaji, iako sam ove godine upikla Naturino za 300 kn i Geox sandale za 100kn.
U zadnje vrijeme dosta kupujem na ebay-u: Lelly Kelly, Replay, Oilily.
Ne štedim na djetetu. Obučena je bolje od mene i to mi je drago.
Ne kupujem na štandovima ili nepoznate marke jer se bojim otrovnih boja i ko zna kakve ne ispitane proizvodnje. Znam da se i renomiranim proizvođačima mogu desiti gafovi, ali ipak je to rijeđe.
meni je ovo totalno bezveze stav.
moja djeca izgledaju super i preslatko i totalno kul, u hlačicama od 10 EUR-a iz H&M-a, majke mi.
ja kad stavim tako neke jeftine hlače, izgledam katastrofa.
moram se ipak malo bolje upakirati da dobro izgledam, nemam više 15 godina.
to kao prvo.
kao drugo, za sad nemaju više manje nikakvog interesa za robu - njima je sasvim svejedno dal imaju na sebi rabljeno, iz benetonna, okaida ili san olivera.
ako im kupim nešto skuplje, to kupim jer je to opet MENI slatko, ne njima.
tako da ću uvijek rađe kupiti nešto skuplje sebi nego njima. uvijek.
a kad budu imali svoje želje, e, onda ako budem sebi kupovala u dieselu, a njima odbijem kupiti željene marte jer su mi preskupe, e to onda već može ulaziti u kategoriju štednje na djeci.
jel tako?
I ja se ovako ponašam. Svoj način kupovanja za djecu bih nazvala pametnim kupovanjem: planiram kupovinu, iskorištavam razne akcije i imam limit cijena za dječju odjeću. Ne pada mi napamet da plaćam marke - probala sam za djecu puno toga; kupovala sam u svim ovim dućanima koje spominje deaedi i najčešće je upravo ta odjeća najkraće trajala. Ili pak jednako kao ona jeftinija. Mislim da su mi djeca lijepo obučena i sviđa im se sve što im kupim. Drago mi je što ni oni ne pate na marke, kao ni ja. Njima je važno samo da im se sviđa i da ne moraju pobožno čuvati odjeću kad se igraju na rolama, biciklu, u parku. Čujem mame iz viših razreda koje jauču oko tog problema, pa se pitam koliko su same tome doprinijele.
Ako za nekoga treba više potrošiti to sam ja; ipak sam ja gospođa.
cvijeto
mi isto tako. dosta je naslijeđeno od sestrični :h&m:
a ostatak je isto h&m u kojem sad već duže nismo bili![]()
ja sam zadnji put kad sam bila na nekom putu kupila samo hrpu štrampli. nema takvh tu, al stvarno.i super se oblače, ne zapinju
a ove aprine trenirka hlače- e, to sam nedavno kupila na sniženju u benetonu. platila sam oko 70 kuna i super su. čak su smeđe pa me ne bole oči dok gledam u njih![]()