-
Cvijeta
.
Ja sam teeeška škrtica. Baš gledam svoj račun iz Foxa: deblja trenirka za dečke (gornji i donji dio), deblja majica za dečke, tanja majica za dečke i samt suknja za cure ukupno 198,40 Kn. 10 eura samo za donji dio trenirke meni nije nešto povoljno. Šparam na njima koliko mogu, ali u smislu da ću neki artikl koji je koštao 200 Kn kupiti na sniženju za 80, jer ako mu je pala cijena nije kvaliteta. Ne kupujem im kod Kineza, ne kupujem sintetiku i plastičnu obuću. Kupim jeftinije, ali kupim više robe, jer moji klinci (pa čak ni moja princeza, zapravo pogotovo moja princeza) uopće ne paze, i ne sjećam se kad su iste hlače i majicu mogli obući i drugi dan, a ne želim razmišljati moram li vrtiti polupraznu mašinu ili prati na ruke da bi mi dijete imalo sutra što obući. Srećom, moje klince ne interesiraju ni marke ni ovogodišnje kolekcije, oboje su potpuno nezainteresirani što imaju na sebi dokle god ih to ne žulja i dok se god u tome mogu penjati na drveće.
Ali da se vratim na temu, dakle gdje kupujem za svoju princezu. ona je sad negdje veličine 128-134, hlače su nam se dobre pokazale Coconut (50-70 Kn), jer nisu preplitke i u struku imaju gumicu. Kupila sam joj neke u Zari (70 Kn), ali kroj joj nikako ne paše: dugačke kao crijevo a nogavice uske, u turu široke. Donje dijelove trenirke sam jednom prilikom kupila u Maksimirskoj (oko 40 Kn), ne sjećam se kako se zove dućan, prva stanica od Kvatrića, sami šivaju svoju robu i pokazalo se ok. I u Marks&Spenceru sam joj uzela neki donji dio (60 Kn), ful dobar. U Vrtuljku sam joj uzimala neke Bamboo i Montefiore stvari, hlače (100 Kn) i trenirke (100 Kn), zadovoljna. Sve što je do sad imala iz H&M-a je bio pun pogodak. U Zari kupujemo majice, bluzice i veste (od 29 do 69 Kn). Cipele su nam uvjerljivo najbolje Cicibanke (250 Kn), a zadovoljna sam i s Elefanten (140 Kn). Ove sam godine u Alpini kupovala neke Cangoo cipele na remenčić (oko 150 Kn), vidjet ćemo kako će se pokazati, i U Timberlandu sam joj uzela polučizmice (oko 190 Kn), a koža je mraaak. Zalomi se i meni Esprit i Benetton (pernata jakna 230 Kn), ali sve rjeđe
.
A rado svratim i na forumsku burzu
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma