rastezljive, pamučne?
otići ću.
jel to već sada ili treba još čekati?
ma kakvi kasno, bit će taman!
hahahahahahaha, nakon tri stranice i propitkivanja o dućanima... mi ćemo opet završiti - u HM-u
sada, kada sam vidjela potražnju, mislim si da li da stavim stvari na Burzu ili proslijedim prijateljici![]()
E točno to što Andrea kaže sa tim grbama oko struka.
Odlučila sam više ne ić u H&M, no sad kad sam zadnji put bila u Cairu sam radi frendice otišla u H&M i opet nisam odlila i kupila sam Ariani traperice, meke, predivne. U dužinu dobre a u struku kad ih tegnem na gumicu toliko se naberu da mi se ona požalila da je te grbe bole i da joj jako smetaju. Skinula sam traperice i sad čekaju nekog kome će bit dobre.
Nisu sva djeca ista ni svi modeli isti.
pa nemoj kupovati traperice
pamučne hlače ne rade grbe
Pa ne može u svim prilikama i uvijek bit u pamučnim hlačicama...to nam je za vrtić i parkić.
Mislim da bi ona poludila da je odvedem u tome negdje drugo, ta bi najrađe u suknjicama živila.
A nisu svi isti, Bogu hvala zato da imamo birat...ili što moja baba kaže da je bolje kad nemaš izbora, zadovljiš se s onim što se nudi i doviđenja![]()
ne znam, meni je najvažnije da joj je udobno (a i njoj), pa makar hodala u vreći od krumpira
džaba ti dotjerivanja ako joj je kruto, neudobno, žulja, gužva...
uostalom, šta pričam, neki vole trpjeti za ljepotu
Meni su te pamučne hlačice - donji dijelovi trenirke, pa čak i tajice još veći problem jer se one baš nikako ne mogu stegnuti u struku, niti remenom a nemaju niti onu gumu za sužavanje; Lei je gotovo svaki donji dio trenirke preširok (npr. iz benettona su joj tri gornja dijela trenirke već iznošena za bacanje, a donji nenošeni jer joj padaju). Inače sigurno da bi joj to bilo udobnije za vrtić a i zgodnije za ići na WC ali je istina i to da ja imam neku averziju prema nošenju trenirke za vrtić i park.
Pa ne biram joj ja...ona tako hoće. Vidim ja djece i u vrtiću u trapericama i sl. ali to joj ne dam. Tamo je pola dana, igra se, mora biti u udobnom, mekanom.
Ali u ostalim prilikama izabere što želi, hoće li haljinicu, suknjicu, traperice, trikvarte, čizme, cipele, patike, na njoj je!
Takva sam i ja bila kaže mama, volila sam se uredit kad sam bila mala...valjda je na mamu...a i gleda mene pa malo kopira. Ne dam joj lakirat nokte, nikad nije dobila dječju sminkicu, labello je domet svih dometa0, no ako hoće npr. bijelu košuljicu na francusko kopčanje kakvu ima mama, a znam da negdje to ima, kupim joj.
No pazim da joj pristaje OK, zato mi je i bitno potrefit pravi model, da oj ne bude široko, nabrano i sl., da joj u tome bude udobno i da je naravno 100% pamuk.
Uh, nisam znala da mogu na ovu temu ovoliko pričat...loool...
Mima, i tu se slažem...i mi imamo puno donjih dijelova neiskorištenih, dok u širinu dođu OK, postzanu prekratki.
A šta ćemo kad imamo mršave dugonje
Trebali bi napravi razmjenu sa mamama koje imaju suprotnih problema![]()
Ja s Jankom imam takvih "problema", a Ivi je sve aman-taman. Mada mi je još teško puno govoriti jer mi se čini da je još mala... Još mi je malo nekako beba!
ja nikako ne volim h&M i tamo baš ne oblačim djecu...
a te pamučne hlaće o kojima pričate - jel to kao donji dio od trenirke? Ovdje to Petra ni ne smije obući za školu - samo za sport
Mi imamo stvarno sreće u Bruxellesu s tom odjećom za djecu - ima prekrasnih dućana koji uopće nisu skupi, tako da mi ne pada uopće na pamet ići u H&M čiji mi se modeli niti ne sviđaju.
ja se u teoriji slazem s cvijetom, al u praksi se ponasam ko deaedi
a sta cu kad mi je gust kupovat za njih i uredjivat ih
plus imam losa iskustva s jeftinom robom (filmar, coconut...) koja bi se nakon jednog pranja razvukla ili zarotirala
doduse, njima pridruzujem i neke benettonove stvari
al zato vecinu robe kupujem na snizenjima
a ona stvarno znaju bit dobra, za malenu sam se nakupovala majica i hlacica od 29-79 kn u esprita npr.
ili osh kosh
a mene roba tih srednjih marki stvarno rijetko iznevjeri, sve je jos kao novo
jos da dodam da ja volim H&M robu, ali nju kupim samo preko burze
nama u splitu je to nazalost predaleko, a na sluzbeni put na porodiljnom ne mogu![]()
Lea je uvijek u trapericama ili nekim drugim hlačamo tog tipa; ja nikako da prihvatim te donje dijelove trenirke osim za po kući.
Btw. mi smo bili u West Gate, vidi se da je bilo stvarno nenormalnih sniženja; sad su to naravno samo ostaci pstataka, ja sam ipak kupila Lei jedne slim traperice u S. Oliveru za samo 80 kuna !! I jednu fleece jaknicu za 95. Tako se stvarno isplati kupovati, ali što jest jest - to baš i nije za predstojeću sezonu, trebalo bi kupovatu unaprijed a to mi se baš i ne čini moguće.
Inače mi je taj West gate mrak; ima super igraonica za djecu - besplatna, i gomila dućana, jedino što mi je nakon pola sata za umrijeti, shopping centri me jezivo umaraju, imam osjećaj kao da satima hodam pa ne mogu vjerovati kad vidim da se radi samo o pola sata. Ima puno dućana za djecu i ima sniženja - ima neki valjda skupi dućan, zaboravila sam mu ime, sve u pola cijene a ima jako zgodnih zimskih jakni; ali kako pogoditi broj ??
ja zivim u zemlji hm-a, i zadovoljna sam s njima, ali slazem se da je ponekad tesko naci majice koje nisu prekratke i hlace koje nisu preplitke kad se radi o djevojcicama...
ja bih preporucila kupovinu preko interneta od hm-a, razlike u sortimanu po ducanima znaju biti velike, razlika je doduse u sortimanu u ducanima i na netu, ali ja uvijek ipak nadjem prikladnu odjecu, i cijenom su pristupacniji od vecine ostalih...
Ja sam zaboravila napisati da volim Esprit, ali kupujem ili rabljeno ili na veeelikom sniženju.
apri u teranovi na sniženju bude donjih dijelova po 49 kuna. daka cijelu zimu hoda u njima. definitivno su peri deri. i imaju gumicu dolje na nogavicama tako da mogu kombinirati veličine. prije sam donje dijelove kupovala na sniženju u s oliveru ali nakon ovih po 49 svi su mi skupi.
evo još jedne anti-lolitovke, a malo bi skrenula pozornost
i na obuću. ovo srebro, zlato pa i crnilo na obući nikako ne
mogu povezati sa našim malim curicama. Imate li kakvih prijedloga
u vezi s tim? Ja sam lani u Peku vidjela neke baš dječje cipelice, živih boja firme
Noel, no na žalost nije bilo nama potrebnog broja, a jučer sam u Nami naletila na
baš turbo diječji model tenisica Frodo, jako sniženih, jer očito nisu previše
fensi šmensi.imate li još sličnih iskustava?
Mi najviše kupujemo u H&M ,ZARI,Oviesssu,a i Teranova zna imati fora stvari.
ja dajem glas za Okaidi!
skupljaš bodove (Assesorize, Iris, Palmers; Okaidi) pa lijepo iskoristiš 100 kn kad ti zatreba.
često imaju popuste bar 30% a idu sve do 70%
good price su sve majice i tajice i super su kvalitete za razliku od hrvatske Zare ili hrvazskog Benettona!
CC1, West Gate i onaj centar u Dubravi
e da, redovito idu na lagano u sušilicu u niš im se ne događa
OVS - Oviessi u west gate i garden mallu!
taica-trenirke! prekarasan pamuk, slatki uzorci, dobre akcije
da pojasnim taica-trenirke - to su meni one malo šire taice, jako lijepe trenirkice donji dio lagano u trapez, zimu su bile debljeg pamuka, onda su krenuli tanji!
osim toga imaju slatke kratke hlačice sa kopčanjem sa strane da se još malo skrate - gornji djelovi trenirke sa kapuljačom pa onda kratkih rukava - meni je to super slatko!
mi smo još na malim brojevima ali tamo kupujem darove rođacima od kad sam vidjela da HM ima neke čudne printove na majicama - sad vidim po vašim postovima da je to 'lolita' sindrom
btw. zna li neka mama velike curice - kakve su to majice sa sovama buljookih očiju koje dođu taman na grudi?? jel to moda? pun je grad djevojčica/djevojaka u tim majicama - meni totalno neumjesno!
apricot,
te hlače koje tražiš za svoju curu ja kupujem u "kalevala" heinzelova 2, http://www.ipo.hr/tvrtka-kalevala.html
kvalitetna pamučna odjeća za djecu, cijene prihvatljive, pogotovo kad imaju sniženje.
Ali, mi imamo veeeliki problem s cipelama
moja 9 -ogodišnjakinja nosi br 36, na dječjem odjelu teško za naći, pogotovo laganije cipele,
za tenisice se snađemo ali cipele-- užas!!!!!
a ništa, da ne nosi štikle, najbolje ti je dati napravit cipele kod Valeka,
može i baby model veličine 36, a gotovo za 2 tjedna
(nisu baš jako ljubazni, ali su im cipele ok)
Ja sam sad u H&M na djecjem odjelu kupila ljetne sandale za E (koja nosi njihov broj 33). Medjutim, na istoj polici su bile iste takve sandale ukljucujuci broj 38 (mogla sam i sebi kupiti identicne).
Tako da, ako trazis nesto tipa prozracne ljetne sandale, ili otvorene sandale s kaisevima (koje se ove godine jako nose), ili balerinke ili slicno, u H&M-u ces ih na djecjem odjelu naci.![]()
Posljednje uređivanje od Elly : 02.07.2010. at 15:33
Da se malo osvrenm
Bila nedavno u West Gate-u.
I malo prošvrljala po tim nekim dućanima koje spominjete.
I menis u taj Oviesse, Wenice i još u par njih koje sam ušla strašno ružni. Cijene mi nisu bog zna što, modeli su im grdi, svaki komad na sebi imaj nekaj kaj ga da prostite u.s.e.r.e.!
I opet sam zavšrila u Benettonu u kojem je sniženje i sasvim pristojne cijene, modeli sasvim u redu.
Prenatal mi je preskup, mada ima stvarno slatkih modela.
u C&A sve probrano, tamo ionako rijetko nađem nešto normalno, sve neki seljačluk. Ko za babe. Mašnasto, šljokasto...
Samo da konačno H&M dođe u Zagreb...
OVS je i meni u početku bio koma jer su u izlogu samo neke šljokice i bety boop za odrasle - nisam ni ulazila , i nisam ni skužila da je skroz u dnu dječji dio - e kad sam ga otkrilajeiiiii sreće!
(usput sam vidjela i obični ženski, super veš i preslatke pidžame za mame - jeiiii)
Pa ja sam ušla skroz unutra u taj dječji dio...I ništa lijepo nisam vidjela. Meni je to sve bzvz!
Moj glas definitivno ide za Turbo Limač, znamo tu i tamo navratiti u Manu ili Piazza Italia, klinci prebrzo prerastu stvari da bi davala neku ogromnu lovu za njih, općenito nam je takav stav kada kupujemo odjeću, večinom uspijemo naći nešto na sniženjima to je prednost života u gradu
ja svju curku oblači u benettonu iz jednog jedinog razloga,a to je da im je roba nakon neznam koliko pranja uvijek ista,Imamo neke majice koje sad nosi već treće ljeto,doduše kad smo ih kupvali bile su tunike onako malo duže ,a sad ih nosi ko majice ,super sam zadovoljna sa kvalitetom,aplikacije na majicama ne izbljede ne ispucaju .
a ha ,i uvijek im kupujem na sniženjima za sljedeću godinu i to mi je super obcem malog i malu kompletno za sitnu lovu,a sniženja im stvarno budu super i do 60%.
Ono što ja mogu reči za turbo limač tj, za marku coconut koja se kod njih prodaje je da nisam dovoljno bogata da kupujem jeftino...U njihovom slučaju, i nisu nešto ekstra jeftini, a kvaliteta robe je za minus 2.
k-a-t-a-s-t-r-o-f-a! Sa ne govorim o majama, bodijima i slilnim stvarima...Sve se izvitoperi, izbljedi, projeni oblik. Koma!
Pa u benettonu na sniženju možeš naći robe po cijenama kao u TL, ali neusporedive kvalitete. Sad tu neću spominjati H&M jer ga nema u RH i ne mogu svi otići tamo, ali stvarno TL mi je na samom dnu!
Posljednje uređivanje od ana.m : 11.07.2010. at 16:02
ana.m ja zaista imam dobro iskustvo sa svom robom kupljenom u TL, ali ko voli nek izvoli ako ne neka ne hihi
od benettona jednostavno zazirem pošto mislim da su preskupi, ali bi možda trebala skupiti hrabrosti pa ući i pronjuškati tko zna mogla bih se i iznenaditi.... možda jednom
Posljednje uređivanje od XENA : 12.07.2010. at 16:27
Meni se u zadnje vrijeme kao najbolji omjer cijene i kvalitete pokazao Lidl. Traperice koje u C&A dođu 100-tinjak kuna u Lidlu sam platila 40. Jedina razlika u usporedbi je bila da one u C&A imaju obojanu gumicu u struku i malo ljepše gumbe (a to se tako i tako ne vidi kada su obučene). Govorim o veličinama 98-104. Makar, i one veličine 134 nisu preloše. Isto tako piđame, donji veš, kupaće- za sada super zadovoljna.
U Zari sam kupovala tajice- nakon jednog nošenja trebam prat, jer koljena ispadnu tako da su nenosive. Koristimo ih, ali od sada ću ih kupovati isključivo na sniženju.
ja imam sreću s turbo limachom
sve ok, i sve dosta dugo nosimo, i nije ništa izbljedilo...
nedavno je u TL bila akcija na svu robu 50 % tako da smo se i obuli i obukli dosta povoljno
pitanje mamama djevojčica:
kakve su to majice sa sovama buljastih očiju koje dolaze, kako kome ali uglavnom na područje grudi?!?! je li to neki modni hit?
u Takko fashion katalogu ima takav majmun koji govori 'gimme my banana' ?!?!
meni su vrlo 'zanimljive' da ne kažem vulgarne a vidim da ih jako puno djevojčica raznih dobi nosi?!
možda je problem u meni! ne razumijem modu, konzervativna? ali ne vidim razlog zašto isticati grudi na djevojčici od 12tak godina!
Podižem temu - s obzirom da TL više ne postoji, u C&A baš i nema izbora za vel. 134, gdje kupujete odjeću za svoje cure, a da nisu goli trbusi, kosturi i sl.