Pokazuje rezultate 1 do 50 od 968

Tema: gdje odijevate djevojčice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo I ja se napokon pridruzujem zadovoljnim naruciteljima Next-a! Na kraju sam narucila sa Visa od roditelja nakon sto nji njihova American nije htjela proci kao ni moja. Evo treci paketic bi nam trebao stici u ponedjeljak
    Nego malo su im cudne velicine, moja beba 7ipo mjeseci ima 68cm te 8600g, a nosimo njihove tajce 80-86 koje su prema njima za djecu12do18 mj. No dobro, oni i US imaju neke poprilicno cudne velicine (ili su nasa Hrv djeca extra velika I napredna za svoju dob)
    Ima li jos kakav site slican Next-u da mi preporucite??

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj marusha99 prvotno napisa Vidi poruku
    Nego malo su im cudne velicine, moja beba 7ipo mjeseci ima 68cm te 8600g, a nosimo njihove tajce 80-86 koje su prema njima za djecu12do18 mj.
    Možda je kraći model? Tajice dolaze u raznim dužinama. Moje su u toj dobi, s nekih 7-8-9 mjeseci imale jedne hlače br. 86 zamišljene kao 3/4. Tada su im bile do gležnja. Sad, s 3,5 još uvijek nose te iste hlače - kao bermude. Imamo i jedne na kojima piše 6-9 mjeseci, a u struku su im još uvijek (četvrtu godinu za redom) dobre i dok je tako, nema razloga da ih ne nose. S druge strane, nose i hrpu odjeće koja je deklarirana za dob 4-6 godina i uopće im nije prevelika. Više puta mi se dogdilo da kupim nešto što bi im po dobi trebalo odgovarati pa na kraju moram zamijeniti za veće. A moje kćeri nisu ekstra velike, dapače, težinom su ispod prosjeka.
    S cipelama ista stvar, imamo jedne br. 25 jednako velike kao druge br. 27.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •