Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
Pa recimo da je mjesovita, od "slatkih" stvari, pa preko teen kolekcije, do ponude koja je meni totalno neprihvatljiva (haljine i suknjice na lubanje i slicno :brrrr-koma: ), i sve to u istom broju.
I ponuda u talijanskim H&M ducanima nije istovjetna ponudi na H&M talijanskom webu.
joj stara, kak smo razlicite. ja sam Nuki jucer umalo kupila suknju na lubanjice, ali me bilo frka bez probe jer je opet narasla jako, a ne da mi se tramakati sa racunima, vracanjem i slicno.
nama najblizi haundem ima dosta dobru ponudu i ona je identicna ponudi na webu s dodatkom hrpe stvari u ducanu koje na webu nema (ali recimo ima na talijanskom i austrijskom webu, iz cega zakljucujem da roba prije dodje u ducane nego sto web azuriraju).
kad sam ovdje proicitala, ponadala sam se da ce se ponuda onih sladjih stvari do broja 128 stvarno prosiriti do 140 (i premda kcer ne stane u 140 najcesce) ali eto to se ipak nije dogodilo. (lubanje su mi super, ali sosevi leopard uzorka koji jedva prekrivaju rit i imaju neki plavi pojas su mi ooooooo)