Pokazuje rezultate 1 do 50 od 968

Tema: gdje odijevate djevojčice?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš kupiti npr. majicu na zečeka, ili Bambija, slatku haljinicu, hlače da nisu "Used" ili
    štrample na točkice u tim brojevima?
    Jel to sigurno, jer ako je, isplatilo bi se potegnuti tamo.
    Slatkih haljinica su imali - da li istovjetne ovima u manjem broju ne znam, ali bila je jedna serija tih svecanijih haljina (koje su donekle podsjecale na Monsoon haljine - ako me sjecanje ne vara, bilo ih je u proljece, moglo bi ih biti opet pred NG).
    Zeceke i Bambije ipak nisam vidjela.
    "Hlace da nisu used" - ako mislis na to da nisu poderane/izbijeljene, ovog proljeca sam joj u H&M-u (Kopar) kupila tamnoplavi jeans, smedje i ljubicaste keper-hlace koje nisu imale nista poderano/izbijeljeno. Ima ih, ali se mora sve pregledati.
    Strample na tocke - hm, ne znam, mi obicno kupimo ili na strafte ili jednobojne.
    Vidjela sam Strumpfove i Hello Kitty u velikim brojevima, od tih tipicno djecjih stvarcica.

Ako hoces bas "slatkastu" kolekciju, opcija ti je i Original Marines. Od likova koriste Snoopy, Minnie Mouse, i tako. Oni imaju inace odlicne deblje (i jednobojne) tajice, netko gore je pitao.

Doduse, nisam bila u OM-u jedno mjesec dana; danas sam procitala na FB da imaju -30% na pidjame i donji ves, pa cu navratiti, mogu baciti oko sto ima od ovih "bebastijih" stvari, ako te zanima.
    Posljednje uređivanje od Elly : 03.10.2013. at 13:08 Razlog: dodano u tekst

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •