Hvala! Imaju jedne 39 pa cu je sutra povesti da proba. I snizene su pa ima da joj valjaju![]()
Hvala! Imaju jedne 39 pa cu je sutra povesti da proba. I snizene su pa ima da joj valjaju![]()
moram se vrattii na topik jer je situacija još puno lošija nego prije 4 godine
danas sam, nakon dugo, dugo vremena, otišla u HM, CA... ma čak sam u očaju otišla i u Osh Kosh...
odjeli smrde po sintetici
više ni donje rublje i čarape nisu pamučne, a o odjeći da ne govorimo
nismo kupili ništa
Tezenis isto više nema onu svoju lijepu klasičnu liniju već sve neke budalaštine...
gdje da obučem dijete?
gdje da kupim pamučne kratke hlačice i čarape?
gdje donje rublje?
ona za 5 dana ide van Zagreba na 40 dana, a ja je nemam s čime poslati.
Apri kaj fali ovima, ima u raznim bojama: http://www.hm.com/hr/product/21043?article=21043-G
Mi ih godinama nosimo.
Ovakve s linka ima i moja, nosila ih je i ljetos i jako ih voli.
Majice joj nisam nasla, a dobre su joj kosuljice bez rukava. Lijepe su, dobar materijal. Pristojne :D
Inace, HM se ni meni vise ne svidja. Nisam joj danas uooce mogla naci badic a da nije preodrasli. Kakve ni ja ne nosim pa kako da ih dam djetetu.
S nostalgijom sam gledala one slatke minie maus badice
Apri, jesi probala preko nexta sto? Ali preko webshopa, ducan na vrbanima je do 12 g.
nisam ja neki net kupac, a niti nemamo kartice
Cathy, nisam vidjela te hlačice, te su mi ok
osim ako nije predebelo to gore jer njoj treba za aktivni odmor pun sporta
a sad si mislim... možda je u CC1 east lošiji izbor nego, npr, negdje u gradu
možda robu dilaju različito?
U gradu je grozan izbor. Cini mi se da arena ima bolji izbor.
Gore ti je kao pasica, ok je.
da, sutra ću tamo
uzela sam joj tri para sličnih takvih hlačica u osh kosh i male su joj
i za kojega vraga da ih sada zamijenim?
na kraju ce se majke i kceri vratiti šnajdericama, ovo po dućanima je jezivo. s vrata te zvekne statički elektricitet, valjda da te zbuni, štoli....
Meni je dobro otkrice blu kids u Areni, al ja imam djecu do broja 146 pa neznam do kojeg broja drze odjecu. Imaju sad i snizenje, kupila sam neki dan 6 pari tajica i dvije majice za 200kn.
Za donje rublje biram c&a i extreme intimo na snizenju, puno bolji pamuk od hm-a
zapisujem
hvala
gdje je to točno
ja sam loša s tim centrima, idem samo ciljano
marta, ja sam pala u nesvijest
suknjice i haljinise su od onog debelog škriputavog rastezljivog žerseja
ona strava i užas
ej, ljetna haljinica za djevojčice!
A badici s onim zlatnim prstenom izmedju "kosarica". Meni se to ne svidja.
U benettonu je bilo odličnih kratkih hlačica - ali, prodano je više manje sve, nema više, barem u onima u kojima sam ja bila.
A badići su meni najbolji u Calzedoniji.
Haljinica običnih ima u h&m - ovakav kroj http://www.hm.com/hr/product/27277?article=27277-A šarene, i to po 35 kuna.
ničega toga danas nije bilo
iako sam ja zamislila one haljinice na bretelice, od makoa, što ih je uvijek bilo u 5 -6 dezena
kakve su cijene u benettonu?
Ovakvih haljinica je bila hrpa od raznih šarenih materijala, 35 kuna na sniženju, ja sam kupila 3 komada.
Možda ima i na bretelice ali to moja ne može nositi pa ne znam.
U benettonu su sniženja, zato i jest sve razgrabljeno.
Hlačice jednobojne na sniženju 50 kuna, a sa uzorkom 70.
A da, prilično je puno toga otišlo. Haljinice na sniženju budu oko 80 ove jednostavnije koliko se sjećam
a ima li tko da ide van po robu?
ja sada više stvarno ne znam
nekada smo išli van zbog HM, ali sad em što ne valja ni vani, em što ga ima i kod nas
gdje bi to čovjek trebao otići a da dijete obuče u pamuk koji nije starmalast i seksepilan
Blu kids je na katu zapad , preko puta massa onako unutra. A extreme intimo tocno ispod u prizemlju. Nasuprot je i c&a. Benneton je u Areni probran a i nemaju sportske hlacice vec cvrsti pamuk s pasicom. Carapa stopalica trenutno ima u Lidlu , pet komada za 25 kn i super su. Na "odraslom " odjelu i pocinju od broja 35-38. Boje su sive,crvene i plave na prugice. Isto tako imaju i kratke hlacice, bas sportske sa pasicom na vezanje i jako tanki pamuk, mislim da su tridesetak kn
Apri, pogledaj u Kiku (imaš ga u Billi) kod njih se zna isto naletiti na zgodne neskupe stvari.
I da, bolji je H&M u CC1 west.
Posljednje uređivanje od Cathy : 08.07.2014. at 22:18
apricot odi u dević po rublje, dobro ti je Mia rekla, cijene su odlične a rublje je em kvalitetno em pamučno
i jeftini kik ti ima dobro rublje za djecu (onaj deblji pamuk) i odlične čarapice, tamo bi mogla naci i normalnu robu za curu, curičastu jel, a većina je pamučna
i neces bankrotirati
hvala, cure
ja sam stvarno neznalica s dućanima
ništa ne znam
a kik imam 200 metara od kuće
Potpisujem kasiopeju za Blu Kids (jako povoljni i dosta kvalitetni) i Extreme intimo, to sam baš i ja htjela preporučiti. Extreme intimo je i nešto skuplji, ali definitivno najkvalitetniji pamuk koji sam ikada vidjela, doslovno je peri - deri. Ja kupila sebi paketić od 3 gaćice i perem ih svaki dan jer mi se više niti neda obući ove druge koje imam, koliko su ove udobne i kvalitetne. Otkuhavam ih i sušim u sušilici - ama ko nove su. Djetetove pidžamice isto tako.
Mislim da bi se zgodnih stvari moglo naći i u Okaidiju - to je isto u Areni, blizu Blu Kidsa, oni često znaju imati veliki izbor stvari na sniženju i ima se što za probrati.
kratke hlačice za cure jako dobre kvalitet i sastava ima lidl
moja ima 4 komada od prošle godine
pamučni veš ima dević, prilično kvalitetan i povoljan ja kupujem i velikoj i maloj
hm je nedavni imao super pamučne ljetne haljinice za djevojčice, zatim capri hlače po 20 kuna, mekane s malo elastina
a u lidlu toga uvijek ima ili samo kad su te najavljene akcije
mošsimislit da će me zapasti
u "vecim" Lidl trgovinama uvijek imaju i robu sa zaostalih akcija samo su probrani brojevi , a ono što je zadnji komad je jos na dodatnom snizenju. Ja na takve stvari uvijek naiđem u Lidlu kod Doma sportova, ponekad i na Knežiji
U principu dobrih stvari ima u Zari, jer oni imaju istu veličinu za male i velike djevojčice tj. nema onog prelaza brojeva kao u h&m-u. Ja sam ovo ljeto uglavnom u Zari nakupovala majica i tajica, samo to je bilo već davno, pa nemam pojma čega sada ima.
Tak obično i moj stari kada meni nešto traži za mene i djecu.![]()
Sto stvarno H&M nema conscious/organic kolekciju, kao ove kratke hlacice sa slike? To je sve 100% pamuk, a tu prodaju razne stvari iz te linije, od bodica za male, pa trenirke i kratke hlace, obicne majice kratkih, dugih i bez rukava... i onda jos i robu za odrasle.
Next je isto ok, ali treba jako pazljivo citati jer im je brdo robe dijelom pamum, a dijelom poliester.
ima
ja neki dan ubola dvije organic pamuk haljinice na točkice za manju, plus majicu od istog takvog materijala
za veću sam uspjela naći pamučnu haljinicu na sniženju za 35 kuna
inače se za manju djecu može nešto i pronaći, ali za veću (10+ godina) je koma
kako reče apricot, sve od groznih materijala i seksi/starmalo, bljak
nema za dijete od 12 godina
nema ništa
ja sam preškrta za to![]()
roba je katastrofa - moja je počela nositi moje stvari , Sva sreća da čuvam sve ko luda . OK, memre nositihlače, ali majice i poneku haljinicu koja je meni premala može. U ovom spremanju ormara, našla sam svoje benetton majice iz osnovne škole - a ti apri znaš kada je to bilo
I ja sve češće kupujem u lidlu - ali i tamo treba paziti na sastav.
Moji su polako izašli iz tih malih brohjjeva, pa često nešto kupimo i u New yorkeru - na sniženju sam znala kupovati hlače po 19 kn (kratke) i 49 duge . Jedino kaj ovu svoju ne mogu nagovoriti da kupi više stvari unaprijed na sniženju
Znam da je tema o odjeći za djevojčice, ali prikrpat ću se ovdje komentarom da ni za dečke u uzrastu od 8 do 14 godina nije ništa bolji izbor
Pokušavam kupiti sinu košulju kratkih rukava, da mu bude za ljetni koncert, i nema. Naprosto nema. Za male dečke ima košulja kakvih hoćeš. Za ove velike, to ne postoji kao odjevna kategorija. A ako i postoji, te košulje izgledaju kao kuhinjske krpe.
I za djevojčice i za dječake ove dobi ja sam bolje prošla u C&A, tamo sam lani starijem sinu uzela košulju za ljetni koncert. Ove godine nisam baš nešto tražila ljetnu robu, pa ne znam (obukla djecu na koprivničkom placu - košulje od čistog pamuka, traperice vel.29 - koje nikako nisam mogla naći u spomenutoj trgovini). Ali zimska roba bila je ok i povoljna u C&A baš za ovu međugeneraciju koji još nisu odrasli, a više nisu mali.
Jedino što sam ove godine kupila u C&A bila je majica sa sličicom Angry birdsIzbor tamo već neko vrijeme je još gori od H&M-a. Još mi je najbolji Benneton, ali treba doći na vrijeme.
Inače gledam ja i dobru staru Namu, ponekad se ondje nađe zgodnih stvari. Problem su nam veličine, ali to je svakome problem - vjerojatno nisam jedina kojoj se čini da među svim veličinama nedostaje upravo onaj broj koji traži?
za m mi je H&M raj, doslovce raj. nema čega nema. a za j - njemu se ljetna garderoba svodi na 2 para sportskih kratkih hlača (to sam našla u hm-u), majice s kratkim rukavima (za rođendan ih je dobio valjda 15), dvije kratke traperice (jedne poklonjene, jedne odlične ZARA) i jedne duge traperice i 2 felpe s dugim rukavima (jedna NIKE super koju nosi već treću sezonu i jedna poklonjena adidas, isto prošla bar troje već) , univerzalne vans tenisice ljeto - zima
i japanke. i sunčane naočale od ove godine. i kupaći.
Kakva je situacija u MArks and Spenceru?
OK kuzim da si preskrta, ali nemos imat i novce i ovce. i tamo se da naci povoljnih stvari od ranijih kolekicja. ja sam nedavno BC kupila bademantil za 80 kn.
stopalice i donje rublje im uglavnom tamo kupujem.