-
kada početi prije povratka na posao?
ako ću morati na posao kad mali miš navrši 6 mjeseci, kada da počnemo uvoditi nadohranu?
sada ima 2 i pol i još se uvijek nadamo čudu koje bi nam pomoglo da ostanem kod kuće, ali za svaki slučaj....
Problem mi je i što mi je radno vrijeme 12(od 6 ili 7) ili 10 sati (od 12). Dobro je što radim svaki drugi dan,ali kad radim nema me jako dugo. Posao mi je blizu pa bih svakako koristila pauze za dojenje, ali to mi ne pokriva cijelo radno vrijeme, pa kada krenuti s nadohranom :/
Pokušaji izdajanja su za sada neslavno završili, pa nisam sigurna hoću li uspjeti napraviti zalihu
-
Ja ne bih počinjala pre navršenog šestog meseca. Prvo zato što tako savetuju upućeni ljudi, a drugo, čak i da započneš ranije mislim da nema šanse da kod tako malog deteta dostigneš neki broj obroka koji bi zadovoljio potrebe dok nisi tu. I opet, kod beba od 6, 7 meseci, pa sve do prve godine, glavna hrana je mleko, a ostalo tek dohrana.
Da sam na tvom mestu probala bih sa izdajanjem i pravila zalihe, a ako to ne bi išlo, drugi izbor je adaptirano dok tebe nema, a dojenje kad si sa bebom. Ipak je to puno sati u komadu (10, 12) a beba je mala.
Verujem da ti nije lako, i ja držim fige da se organizujete drugačije ako može. A ako ne može... pa opet je sve to život
-
možda bi mogla krenuti na posao mjesec dana kasnije? ne znam tko odlučuje o tom kad moraš početi raditi, ali probaj šefovskoj strukturi objasniti da sada dohrana počinje tek sa 6 mjeseci. postoji puno ljudi koji nisu zlonamjerni nego su davno prije čuli da bebe jedu dohrenu sa četiri mjeseca i to su zapamtili.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma