Ave. Krecem odmah na stvar. Bebica je stara 2 mj. Vec sam pisala po forumu o njenoj halapljivosti i aerokolikama, pa cu ukratko rezimirati. Dojim na zahtjev, bebica raste ko iz vode. Problemi sa nagutanim zrakom uglavnom poslijepodne i navecer, klasika. Sad sam mudrija pa joj na prvi znak gladi rekordnom brzinom presvucem pelenu, ona se pristeka i puno nam je lakse. Ne upali svaki put, no napredak je ocit.
Dignem ju da podrigne tijekom obroka, ili nakon. Podrigne tako glasno da staklo na prozorima vibrira+ sto ispusta vjetrove tijekom podoja/nakon/opcenito. Jednako tako, bljucne nakon podoja, i jos joj tuitamo zna iscurit iz usta. Ponekad cak i sat vremena kasnije-tad je to vec sir i voda :smajlic koluta ocima: Na sve to sam naucena i ne predstavlja mi problem nositi je po sat vremena na ramenu dok ne podrigne. Medutim...vec tri tjedna imam osjecaj da se prenajeda. Ciki, najede se, pljune ciku, podrigne, bljucne, i za pola sata opet trazi. Dam joj i naravno, pociki par gutljaja i vise nemoze, podignem ju i opet naravno sve bljucne van jer nema mjesta. Nedajboze imati malo prostora u zeludcu a da je neiskoristen :smajli kolua ocima:
Izbacila sam sve mogucnosti-nije glad/zed, nervoza, utjeha,doba dana...jednostavno voli jesti. Nemam nista protiv, i ne bi bilo ovog posta da sve to nije popraceno njenom sizom i slapovima nijagare. Da vam docaram sliku- jeste li kad hranile prascice? Prvo ekstaza kad vidi ciku, pa mljackanje, uzdisanje, protezanje s cikom u ustima, vrisak ako ju slucajno ispusti ili ja zaplijenim ciku jer ju od gusta zna gristi desnima (sto ce tek biti kad dobije zube), mlijeko curi za vrat, mazi se s cikom i sva se zamusi mlijekom, hvata ciku objema rukama, stenje od uzitka, vuce ko manijak iako imam puno mlijeka i jaki let-down, grca al ne pusta, skinem ju s cike al ma kakvi izdojit malo, vristi ko da ju kolju, kad vratim ciku prvo ju sazvace za kaznu a onda nastavlja...mozete misliti kako sam izmucena nakon toga.
Zar je moguce da joj je toliko fino? Al zasto se toliko prenajeda?
Prezivim ja sve to, koji put se MM i ja valjamo od smijeha kad ju gledamo, al mi ju je zao poslije kad muku muci s tim bljuckanjem. Al cim bljucne, sve zaboravi i spremna je za akciju :kolut:
Ponekad i kad ciki u polusnu kasnije trazi repete samo nije tako dramaticno hehe
Ovakva faza ju primi otprilike dvaput dnevno, i nakon nje duze spava. Inace je disciplinirana beba koja pljune ciku kad je gotova i stisne zube(desni) i nema je sansi ugurat. Pljune je ona i kad zavrsi u fazi al vec je za 15-ak minuta spremna za akciju.
Sto da radim?