Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: češanje po glavi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zašto?
    zara je prošle godine imala duuuugu kosu, a inače joj je i jako gusta. pa smo ih se riješili bez ikakvog šišanja. čak smo ih se tada riješili puno lakše i puno brže nego sad kad ima kratku kosu

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    zašto?
    zara je prošle godine imala duuuugu kosu, a inače joj je i jako gusta. pa smo ih se riješili bez ikakvog šišanja. čak smo ih se tada riješili puno lakše i puno brže nego sad kad ima kratku kosu
    Gvirni malo u moj FB album, pa će ti biti jasno

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i moja mala djevojčica (10 i pol mj) se češe po glavici..što sa ručicama, što sa daljinskim,podmetačima ili nečim drugim što joj je u rukama. Nije to toliko često, 2-3 puta dnevno ali ipak..to meni izgleda kao pravo češanje. Proučavala tjeme..nema tjemenice, nema uši, sve izgleda zdravo..glavicu perem samo s vodom a jednom u 2 tjedna sa weleda baby šamponom. Prije sam i češće šamponirala ali sam skužila da se curi svaki dan mastila kosa..tako da smo smanjili uporabu šampona, ali s vodom glavicu operemo uglavnom svaku večer. Eto, ne znam što je to s tim češanjem..

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ottina prvotno napisa Vidi poruku
    i moja mala djevojčica (10 i pol mj) se češe po glavici..što sa ručicama, što sa daljinskim,podmetačima ili nečim drugim što joj je u rukama. Nije to toliko često, 2-3 puta dnevno ali ipak..to meni izgleda kao pravo češanje. Proučavala tjeme..nema tjemenice, nema uši, sve izgleda zdravo..glavicu perem samo s vodom a jednom u 2 tjedna sa weleda baby šamponom. Prije sam i češće šamponirala ali sam skužila da se curi svaki dan mastila kosa..tako da smo smanjili uporabu šampona, ali s vodom glavicu operemo uglavnom svaku večer. Eto, ne znam što je to s tim češanjem..
    možda ipak ne bi trebalo da joj perete glavicu svako veče. Pa čak ni vodom. Jer i voda isušuje, pa možda je od toga svrbi. I ja sam Liri smanjila učestalost pranja i sad je puno bolje

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da..i meni je to palo na pamet ..smanjiti ću učestalost pranja glavice pa ćemo vidjeti..javim rezultate

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •