Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pupak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Pupak

Jučer nam je otpao pupak.
    Ništa se ne cjedi i ne krvari ali ima malo kao krastice pa sam ga juutros još tretirala sa hidrogenom i tirosurom po preporuci patronažne.
    A ona nam je rekla kad otpadne da joj javimo da će doći, ali ja sam izgubila broj.
    Pa sad ne znam kakva je procedura oko pupka kad otpadne.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

nema procedure, ja sam cekala da i ta krastica otpadne prije prvog pravog kupanja, malo ju je patronazna kao prebrisala sa sterilnom gazom pospricanom octeniseptom i krastica je otisla. i onda smo se kupali u kadici, sa namakanjem cijelog tijela.
    ako te nesto muci, mozes nazvati svoj dom zdravlja, oni bi trebali imati broj patronaze. mozda, ako ti je prvo dijete, da ti pokaze kako se kupa u kadici, kako se pridrzava glavica...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma nije mi prvo djete i znamo se kupati.
    Nego nam je otpao pupak sam, a sa prvim ga je patronažna rješila i spalila zato nisam znala kakva je procedura
    Hvala ti

Paio avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nakon što nam je otpao pupak, također su se skupljale krastice koje sam prvo skidala tako da sam gazu namočila u alkohol i time lagano skidala dio po dio, te nakon toga bi naprašila dermatolom da se ponovo osuši i onda to sve porkrila sterilnom gazom. I tako svaki put dok u potpunosti krastice nisu nestale, ednom do dva puta dnevno, a to je ovisilo o tome da kad bi ga prematala bi pogledala da li se gazica zaljepila, pa ako je, onda bi dakle nakapala taj zaljepljeni dio s alkoholom i polako skinula. A što se tiče kupanja u kadici, kupali smo se kad su se krastice malo smanjile.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sorry
    ugl, nemas vise brige, mozes samo malo tu krasticu pokusati sa sterilnom gazom namocenom u neko dezinfekcijsko sredstvo maknuti, kao prebrisati, i to je to.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    A ona nam je rekla kad otpadne da joj javimo da će doći, ali ja sam izgubila broj.
    Pa ak vam je rekla da će doći... ne bi škodilo da pogleda, da koju preporuku. Na drugoj temi ti je kikidee napisala broj od centrale. Samo kaj smo mi patronažnu trebali zvati između 7.30 i 8h, poslije su na terenu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •