Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Trombocitoza i MPO

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno Trombocitoza i MPO

Pošto ne mogu naći konkretne odgovore na svoje pitanje,otvaram ovu temu.Dakle...zanima me je li itko imao trombocitozu(povišen broj trombocita) i zbog toga smanjenu ili nikakvu mogućnost začeća?S obzirom da su trombociti važni u sustavu koagulacije tj.zgrušavanja krvi zanima me ima li kakvih poveznica između toga.Kako ste to liječile...jel dovoljna terapija Andol ili Fraxiparin ili...koje pretrage su rađene...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam povećan broj trombocita i dok nisam ostala bez jajovoda, ostajala sam bez nekih problema prirodno trudna. Za 2 spontana koja sam imala, dr-i misle da je uzrok povećan broj trombocita (duplo). Budući planiramo trudnoću- terapija - do transfera andol, od transfera heparin. Naravno, ne na svoju ruku, nego hematolog propisao. Pretrage su odrađene u smislu dijagnosticiranje primarne dijagnoze, nevezano direktno za trudnoću.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pitaj i na topicu imunološke pretrage.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eto ja imam trombocitopeniju(smanjen broj)...idem sutra kod dr.Radončića upravo rado toga jer ja smatram da je to razlog moje "idiopatske" neplodnosti pa ga mogu pitati i za tvoj problem pa ti javim

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    eto ja imam trombocitopeniju(smanjen broj)...idem sutra kod dr.Radončića upravo rado toga jer ja smatram da je to razlog moje "idiopatske" neplodnosti pa ga mogu pitati i za tvoj problem pa ti javim
    ajde draga pitaj ...ako ti nije problem...molim te

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kiara79, ja sam imala koagulacijske poteškoće al u trudnoći pa ne znam jel to veze s ovim što pitaš,inače pacijentica dr. Radončića, bila NA aspirinu a nakon tromba na heparinu. Inače ako ti treba imam još 20 injekcija Fraxiparine-a, kutije neotvorene,pa ako ti zatreba
    pozzz i sretno!!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala ti Lili,za sad mi ne treba,ako zatreba javim se..

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kiara bila sam kod dr.R. i ovako...nisam ga baš pitala za trombocitozu ali koliko je meni rekao za trombocitopeniju to bi moglo biti problem pa pretpostavljam da tako i tvoje...uglavnom sve što ima veze s poremećajem trombocita ne može biti ok...ja bi ti preporučila da se naručiš kod njega na konzultacije, on ti pogleda sve nalaze i naruči te prema nalazima da napraviš još pretraga....ja sam oduševljena jer nakon 5 god pokušaja i više od 2 god šetanja po postupcima konačno je neko ozbiljno uzeo moje stanje kao problem!!Konzultacije su 100 kn što nije tako strašno a stvarno u 5 minuta taj čovjek mi je učinio više nego niti jedan dr. do sada!!Sve pohvale za njega i odi kod njega jer mislim da nema strućnijeg dr. kod nas za takve stvari od njega!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala ti draga...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

podižem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu