Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Zubići duplići

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Maloprije mi se sva uplakana javila na telefon: "Ne plačem zbog prevare, nego ću na rođendanu izgledati ko idiot"

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Maloprije mi se sva uplakana javila na telefon: "Ne plačem zbog prevare, nego ću na rođendanu izgledati ko idiot"
    Reci joj da će izgledati odraslije od ostalih (pogotovo ako iz društva nikome još nisu počeli ispadati zubi).

Btw. što se tiče "prevare" pri vađenju zuba, možda to i nije bila prevara. I mom starijem je tako jedan zub gotovo sam ispao dok je zubarica pregledavala. Ti zubi imaju plitki korijen (većina).

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Reci joj da će izgledati odraslije od ostalih (pogotovo ako iz društva nikome još nisu počeli ispadati zubi).

Btw. što se tiče "prevare" pri vađenju zuba, možda to i nije bila prevara. I mom starijem je tako jedan zub gotovo sam ispao dok je zubarica pregledavala. Ti zubi imaju plitki korijen (većina).
    To da će izgledati odraslije neće proći, s obzirom da je Megi jedina iz ekipe kojoj je tek sad pao (tj. izvađen joj je) prvi zub... za par dana joj je 7. rođendan!
    A što se tiče prevare, nije sam ispao... zubar je sekundu prije značajno namignuo sestri, znalo se što slijedi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •