ja sam tu nogicu kupila prije 4 godine, dok sam radila u cvječarni- osvojila me kak je lijepa, imala je kao tri vrha, a iz svakogpo par grmića, i tak ja odlučila kupiti ju- inače imam brdo cvijeća, i uživam u brizi o njima, i dajem šansu i najšugavijim i najuništenijim, koju najčešće spašavam od šogice... uglavnom, ova moja- ljeti ju zalijem možda jednom tjedno, ali obzirom da ju izbacim na terasu, to više bude tuširanje, onak brzinsko, a zimi- eto, zalila ju prošli tjedan, a prije toga negdje u 10., ili 11. mjesecu, i uopće ne zamjera, čak mi se čini da joj suša paše...kad sam ju na proljeće malo jače- češće zaljevala, bogica se počela sušiti, bilo mi žao ko psu, jer je bila tak gusta, a listići se na vrhu sušili, onak jako... niš, uzela sam škare i pocvikala tak da sam ošišala sve suho, ostabvila možda milimetar suhog na listu- nisam rezala u zdravu, i moj muž rekao da sam ju ošišala na ježeka... i to ju spasilo, njoj je zemlja uvijek presuha, a ona je kuštrava i bujna... tak da mislim da joj paše. e da- mrzi sunce, ali paše joj i svijetlo i polumrak- ak bude na svijetlu, onda bude imala kuštravu zurkicu ko moja, a ak bude u polumraku, onda bude imala duže i ne toliko kuštrave listove- kao ona kod mog brata.Ali obje su prekrasne i prezahvalne!