Mijenjaj izvodjaca
izmisljaju
Mijenjaj izvodjaca
izmisljaju
Vezano uz sudoper u kutu... Moja mama ima sudoper kutu (obični) pa jedino što mi pada na pamet da pazis kad se sudoper postavi da možeš lijepo stati kod bazena. Kad stanes u kut da je sudoper točno ispred tebe, a ne malo sa sstrane... Znači, da kad peres nešto ne moras iskrivljavati kičmu... Kod moje mame je sam bazen malo uvučen u sam taj kut pa stoji okrenuta prema desnoj strani kuta, i stalno malo ppgnuta u stranu. To mi je užas... Iako ne znam jel me tko skuzio s ovim predivnim opisom
No, ovaj kutni model sa dva bazena, svaki s jedne strane mi se čini praktičan...
Eto me opet... :D
Da radim sebi, stavila bih u kutu ormar koji je rezan ukoso, a ne u cosak... I na njega bih stavila kutni sudoper. To mi se ipak čini najprakticnije.
to su susjedi objasnili neki "majstori", nisam još ni u fazi konkretnih pregovora. jučer sam vidjela u letku Bauhausa da izvode sve vrste radova u kupaonama, ima li netko kakvih iskustava s njima?
da zaključim temu,evo kako smo mi na kraju riješili dječju sobu u potkrovlju:
http://public.fotki.com/zasad-skulirana/soba/
naknadno smo još zidove uz krevet obljepili plutenim pločama i prebojali ih u bijelo...
nakraju mi je precuričasto ispala no dobro...dat će se "uozbiljit" kad dodje vrijeme za to....
Sviđa mi se tvoja polica na koso, baš foraideja
joj da bar,odma bi počela zaradjivati sastrane da znam ovako nešto nacrtati!
profi crtačica (ak. slikarica) mi je tražila 2000kn,našla naturščika koji mi je oslikao zidove za 500kn!
jelena,fora jest ali i nepraktično, kad poželiš izvuć i vratit ovu prvu slikovnicu na dnu kosine,u medjuvremenu se polica još napunila.....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 22.02.2015. at 11:34