-
Evo slikica naše sobice u potkrovlju. Kao što sam već napisala, trenutno je to soba starije kćeri koja ima 5,5 godina i slijedeće jeseni kreće u školu, a do tada bi uselili i mlađu, pa bi mijenjali krevet i stavili radni stol.
https://plus.google.com/photos/11565...CJeD4vXumNDsKA
E sada, slike stavljam, jer možda zasad skulirana dobije kakvu ideju, a i možda netko meni da kakvu ideju za naše preuređenje, apri možda? 
Za sada smo još na teoriji, pa bi postojeći krevet zamijenili krevetom na kat (za dva odvojena nema mjesta). Prva ideja je kupnja novog kreveta na kat (pa pratim i temu koji odabrati),a druga da na ovaj postojeći na neki način dodamo drugi (nije nadogradiv sam po sebi nego možda bi nešto kemijali jer je E. žao riješiti se svog kreveta, a tati je žao novaca za drugi kada je ovaj dobar...), ako je to uopće nekako izvedivo, a naravno da se bude sigurno i lijepo....možda da taj drugi bude malo veći kao oni povišeni kreveti ispod kojih je mjesto za igru, npr....
Radni stol bi stavili na mjesto podnih puzzla i to me zanima neki koji bi se mogao prilagoditi za jedno/dvoje školaraca, možda nešto od Ikee od onih stolova koji se sastavljaju po dijelovima po želji...
No, uglavnom, da li netko ima kakvu ideju ili savjet?
Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma