-
trebam savjet za kupaonu, tj. tuš kadu, nisam ovdje slučajnomo zalutala, iako stvarno ne znam ništa o dječjim sobama u potkrovlju.
Lutonjice, nama je rečeno da ovo postavljanje tuša bez tuš kade treba neku posebnu kompliciranu obradu, izolaciju i svašta nešto, podizanje nivoa... (prenosim, uglavnom bilo je obeshrabrujće), je li taj kojeg se pitalo u pravu ili samo nije htio/znao odraditi posao? Imamo, naime u kupaoni s predviđenim mjestom za tuš kadu prostor dimenzija 112x77 cm, u koji su pri gradnji stavili tuš kadu takvih dimenzija da s jedne imamo 7,5 a s druge 22,5 cm neiskorištenog prostora između ruba tuš kade i zida (u koji ništa ne stane, samo se teško čisti) to me nervira (i sve susjede) od kad smo uselili, ali na kraj pameti mi nije bilo preuređivati novo, pa smo stavili neku jeftinu tuš kabinu, kao, "za prvu ruku", još malo pa će 7 godina da je to za prvu ruku tako i sad se ozbiljno predomišljam(o) - staviti neku tuš kadu primjerenijih dimenzija (pa ono malo što ostane zazidati ili već nekako riješiti, ili uopće ne stavljati tuš kadu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma