sweetie prvotno napisa
Vec sam luda vise od tih informacija!! Prvo ti putem reklama proizvode doslovce bombardiraju, imas osijecaj da bez toga nemozes zivjeti! A onda nakon 20 godina koristenja tog proizvoda te obasipaju sa informacijama kak je to ubiti stetno i kako se od toga dobije rak (ili neka druga gadna bolest)!!! Pitam se ja.....gdje su ti istrazitelji bili kad je taj proizvod lansiran na trziste???? Sto nisu odmah napravili sve testove koji su potrebni da prodje dozvolu prodaje??? Nije to sad samo taj proizvod, slicno sam cula prije odprilike dvije godine za anti-perspirant stick koji sadrzi aluminum chlorohydrate od kojeg se navodno isto dobije rak!! Super!!!! Taj proizvod takodjer koristim vec 10 godina...znaci nema mi spasa!! Hvala proizvodjacima od kojih kupujemo te divne stvari i placamo im da se razbolimo!!!!! Na kraju krajeva ispada da od 10 proizvoda 8 sadrze nesto sto izaziva rak....stvarno da se zamislimo!!! Jednostavno je mozda bolje ne to vise slusati jer ako ne koristis taj proizvod, onda ce te ubiti zracenje iz mobitela, gmo iz hrane ili te jednostavno pregazi kamion!!