Jako si želim kupiti kvalitetnu plišanu trenirku, za sebe, ne za dijete, ali ne znam gdje da pogledam, da li slučajno netko zna? I da li znate da li ovi dućani za trudnice prodaju trenirke, npr. Prental?
Jako si želim kupiti kvalitetnu plišanu trenirku, za sebe, ne za dijete, ali ne znam gdje da pogledam, da li slučajno netko zna? I da li znate da li ovi dućani za trudnice prodaju trenirke, npr. Prental?
kod nas sam vidjela prije dobre u Nike-u i M&S-u, ali ne za trudnice
u Grazu definitivno H&M-ove odlične... ja ih imam nekoliko... tamo čak imaš za kupiti i trudničke kod kojih je i gornji dio prilagođen (proširen) za trudnički trbuh... ja sam si sada u trudnoći kupila samo te njihove gornje dijelove jer su mi donji dobri i oni obični koje imam otprije
Ja sam cijelu trudnoću nosila donji dio trenirke (crne boje, kao trapez hlače) ali bile su spuštenog struka, tako da su mi taman bile ispod trbuha. Inače, u trudnoći su mi sve trudničke smetale na trbuhu, bolje mi je odgovaralo nositi haljinu ili takve mekane s spuštenim strukom. Ovaj donji dio trenirke sam kupila u New Yorkeru, imali su različite boje, modele, bilo je i pamučnih i od pliša, cijene jako prihvatljive, cca 100 kn.
Bilo ih je u Mangu, ne znam dal ih imaju sad trenutno u ponudi.
Vidjela u Championu, u West Gate-u, jednu jako lijepu ljubičastu. za cijenu ne znam,ali oni nisu baš jeftini...
benetton u svim bojama, sisley, caliope.....sad ih stvarno ima svugdje i sve su mi do sad bile ok...
imaš sad u novoj kolekciji u Urban republic od Magme po 99kn, meni je lijepa crna, čini mi se ok omjer cijene i kvalitete, a bilo ih je i u Xnationu u zimskoj kolekciji, ako ih još negdje nađeš na sniženju, iako već lagano stiže nova kolekcija
Ja sam svoju kupila u Zari i moram priznat da mi nije baš nešto.
Podizem. Trazim plisanu trenirku za mamu i nigdje ne mogu naci. Donedavno ih je bilo u C&A i Peek and Clopenburgu, sad vise nemaju.
Jeste ih mozda negdje vidjele?
Prati Lidl, tamo često znaju biti....
Ima ih u Lidlu, jučer vidjela tamno plavu. Mislim da ima perlice po sebi, ako ti se ova ne svidi, sigurno će ih za koji tjedan imati ponovno.
Dobro curke kazu, prati Lidl tamo su cesto ja sam zadnji put kupila tri komada.Njihova roba mi je peri-deri zbilja
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk