nesto mi se razletilo po kuhinji.
prvo sam pocela vidjat sitne leptirice. pa sam onda pregledala svoje kesice sa brasnom i nadjem u nekim nesto nedefinisano. ko larvaiz toga se porodi leptir
a najgore od svega je to sto to brasno nije davno kupljeno, vec mi stoji pored sporeta. da mu nije prevrcuce???
eh, onda ja to uzmem i sve bacim, ponovo ocistim (majke mi nije neki ugursuz , da ne pomislite)
i tako nije bilo jedno vrijeme, kad evo u zadnja dva dana opet mi se pojavili leptirici
i opet ja sve izvalim i podjem bacat. nema nista, ali ja bacam brasno.ne mogu, gadi mi se.
i znate gdje sam nasla larvice? necete vjerovat nadjem ih u filteru za kafu, te u filterima za caj (e taj caj mi stoji dugo)
sad mi nije jasno sto se to meni stvara??? taj dio gdje to nalazim, jeste onaj duguljasti kuhinjski dio za izvlacenje, gdje drzim sve namirnice i nalazi se tik do sporeta.
skoro kod mm-ove seke isto vidim te letirice, a jednom sam kod mame vidjela da izlaze iz kesice sa orasima.
zizak nije. i to sam jednom imala, ali davno
ako mu je vruce, sto mi se to tek sad stvara, sto nije prije![]()
evo, ponovo sam sve izribala, precistila, pobacala pa budemo vidjeli hoce li se sad radjat.
po nesreci Sami ih se boji da bog sacuva
jeste li imali blize iskustvo sa ovim leptiricima?? kako cu ga se kotarisat??