tako mi je drago zbog ovih dobrih vijesti
Za današnji praznik žena,maloj Jani i mami Jelki šaljem pregršt najmirisnijih zamišljenih ruža...za oporavak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i dalje smo uz vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prava ljepotica, koji osmijeh
za dobre vijesti![]()
Prekrasan osmijeh i predivne vijesti.
Evo malo vibrica ozdravilica i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Jos malo vibri, za sljedece dane.
Jesam li vam rekla da vas sve volim?
Jana je sve bolje, već može bez klimatanja sjediti, iako kratko. Najnormalnije priča, iako sam kad ju se puno pita, potiče. Ma napredak fenomenalan.
Jedino sad ulazimo u fazu ptsp-a, da to tako nazovem. Što god sam ju jučer pitala, sve je odgovarala s ne, nit da bi jela, nit pila, nit gledala crtiće, nit slušala priče, nit se pretjerano mazila. Kad sam ju pitala jel se možda ljuti na mene, šutila je.Pričala sam o tome s med. sestrom, i ona se slaže da je to "klasična" reakcija na boravak u bolnici, zamjera nam što smo ju tamo ostavili.
Ali to ćemo nekako već srediti, neću ni početi pričati koliko me boli što nismo uz nju 24h, ali meni su ruke vezane zbog Mare, a MM nažalost nije tip osobe koja bi se borila s osobljem, iako bi to itekako bilo u Janinom interesu.![]()
Nadam se da bi ju danas mogli prebaciti na "običan" odjel, pa se nekako dokopati apartmana.
Ali neka je svo zlo ove bolesti u toj traumi, pregrmit ćemo ju zajedničkim snagama. Intenzivno pretražujem forum i web u potrazi za savjetima, ima na odjelu ona rodina brošura, ali nije mi to dovoljno.
U svakom slučaju, moja Januška će vrlo uskoro biti mrak!![]()
Bravo za Janu.
Jelka, mi smo prosli isto tako hitnu hospitalizaciju bez pripreme i bez mogucnosti boravka s njom 24 sata, iako ti se cini da ne pomaze, bitno joj je govoriti da je nisi tamo ostavila po kazni ili namjerno, da razumijes da je tuzna sto ostaje tamo bez vas, da je i vama tesko sto je ostavljate, i puno puno strpljenja ... Leila je doslovno spavala nama na glavi kad smo izasli iz bolnice, bila je jako ljuta i frustirana zbog svega sto se dogadalo, i cesto je znala sama sebe kroz suze tjesiti 'mama ce doci, ja sam bubana i sve ce to brzo proci'
Drzi te se, neka je najgore iza vas!
srecica ti je lijepo napisala,
podijeli s njom kako se osjećate, razumiju djeca i više nego mislimo.
mislim na vas i evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da što lakše prebrodite sve ovo.
![]()
Posljednje uređivanje od mamma Juanita : 08.03.2010. at 13:40
Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije pređete u apartman, a uskoro i kući!
Bravo za našu Janu!!!
Jelka, nakon svega što ste prošli nemoj se brinuti radi boravka u bolnici, sigurna sam da ćete naći načina da joj objasnite zašto je tako moralo biti... Nadoknadit ćete sve u priči, maženju, pažnji... glavno da je sad Jana sve bolje! Velika pusa i zagrljaj!
Hvala dragom Gospodu da je ona sada bolje! A sve što je tišti i zbog čega u dušici pati rešićete nežnošću, uskoro, sigurna sam![]()
Bravo za Janu, ali bogami, bravo i za tebe Jelka i takav pozitivan stav!![]()
![]()
Baš mi drago da je malena dobro![]()
.
Jelka, ti si jedna predivna, topla i snažna osoba! ulijevaš sigurnost svojim stavom, i, iako sam od početka s vama, i vjerovala sam da će sve biti dobro, i plakala sam i od tuge i od sreće, ipak, divim se tvojoj snazi. kad je Vita bila u bolnici, bilo mi je prestrašno....ona jest manja od Januške, ali - svejedno - dugo je trajalo dok se nije potpuno 'oporavila' od tog razdvajanja...prvi put sam bila s njom, drugi put nije bilo mjesta, a na stolici mi nisu dopustili biti.
Ipak, Jana je velika curica i sigurno će sve kao rukom biti odnešeno, čim dođe domeka, a ti i TM ćete se sigurno potruditi da joj ugađate, kao i uvijek...
Jako sam ponosna na sve vas, i jako sam sretna.
Bravo vi!!
Jako mi je drago da vas brine razdvajanje , to znači da je kriza prošla.
Uskoro će proći i razdvajanje , do tada i dalje~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Tako sam sretna!!! Smjehotice, ljepotice... samo da znate, svi vi koji ne znate Jelku... i ona ima isti takav prekrasan osmjeh :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1111
Jelka, kad vas premjeste u običan odjel i u apartman, biti će lakše,
pusti ju sad da se ljuti, mora to odraditi, a ti samo pričaj kako ju voliš i da će uskoro doma i sve će biti kao prije
Vi ste svoju tugu zbog odvajanja i bolesti odradili prošli tjedan, a ona je tek sad skužila što se dogodilo. Najgore ste odradili, ovo će biti sitnica naspram toga.
ljubi nam prijateljicu i puno se mazite![]()
uh kao što sirius kaže dobro je da su počele ovakve brige jer to znači da je najgore iza vas. baš mi je laknulo, jer iako janu nisam nikada vidjela nekako smatram kao da ju poznam pošto sam vas dosta pratila dok su nam djeca bili bebači. a vidi ju kakva je prava ljepotica sada
vjerujem da će se jana psihički i fizički brzo oporaviti.![]()
tek danas sam vidjela temu,
za malu hrabricu i prekrasnu djevojcicu,
i da sto prije budete zajedno.
najgore je iza vas.
ja samo mogu reci bravo za sve vas, jer sve sto vam se dogadja je mislim najveca nocna mora svih roditelja. jelka stvarno zvucis optimisticno i super.
a ljutnju cete vec nekako rjestiti razgovorom i gestama koje pokazuju koliko se volite.
druzite se svi, a sad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto brzi prelazak na drugi odjel.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brzi prelazak na odjel gdje će Jana biti s mamom.
bravo jana
~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo hrabro naprijed![]()
Puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malu lavicu i hrabru mamu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
bravo za Janu
![]()
za dobre vijesti
Uskoro ćete biti zajedno...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam isto sigurna da će se sve to srediti, u apartanu ćete biti stalno s njom i onda će joj kao slike iz bolnice u glavici ostati apartmanski boravak, a ne ovo sad.
Sve ćete vi to nadoknaditi. puno pusa svima šaljem, a posebno Januški
Jani i Jelki,
naprijed curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da Janu što prije prebace na odjel da dobijete apartman i da cijeli dan budete s njom.
dobre vijesti!!
evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za daljnje korake prema kući, tamo će se sve srediti.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto brzi potpuni oporavak
Jucer sam prosla kraj Zarazne, i mislila sam na nasu Janu![]()
neka se samo ljepotica mala ljuti
ne bi bilo dobro da je apatična
ovo je super, super
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~![]()