nadam se da ste već u apartmanu s curkom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Jelka, zaista se divim tvojoj snazi i optimizmu! Nadam se da ste danas vec na o djelu i da je TM 24 sata s Janom! Za jos skoriji odlazak doma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za Janu i njezinu mamu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo još, da ste već u apartmanu i za brz odlazak doma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Hej hej!
Samo ću kratko jer sam mrtva umorna, a već ujutro idem opet k Jani.
Uglavnom, jutros su je prebacili na odjel!Bila je nemirnija jer više nije bila sama u sobi, puno djece oko njezine sobe, pa se nije mogla odmarati, pa je slabije jela. Ali sve će to svakim danom biti sve bolje, danas je sigurno bilo najteže, a već će ujutro biti super. Jako sam sretna što ju nisam ostavila u suzama, spavala je još od 19, ali sam ju oko 20 probudila da ide piškiti (maknula sam joj popodne pelenu), pa ju vratila u krevet, stavila pelenu, izmjerila temperaturu, sve samo da ju sestre ne gnjave.
Pričala sam i s doktorom, ona je odlično, još idući utorak magnetska rezonanca, do tada terapija kao do sada. Spominjao je možebitni apsces, ali kako ja znam da od toga ništa ne bude, nisam se previše trudila razumijeti što mi govori.
Za apartman smo u niskom startu, rekla sam sestrama, ponovit ću i sutrašnjima, i tak svaki dan dok god se ne smjestimo.
Idem sad u horizontalu...![]()
![]()
super vijesti... bit će ona za čas ona stara.... da čim prije dobijete apartman~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo i moje vibrice:~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nalaz bude ok! I nadam se da ćete se dokopati apartmana.
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Prekrasne vijesti, čitam sa suzama sretnicama u očima zbog tog napretka. Nek se samo tako nastavi! Pusa Jani! Roditeljima puno strpljenja!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~![]()
Nadam se da ćete brzo u apartman, da vam bude u svemu ovome barem malo bolje.... Velika pusa snažnoj Janici! Držite se!
Baš me vesele dobre vijesti. Samo da čim prije dođete doma...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jani i mami i danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze, sto raniji odlazak doma i puno puno osmijeha, nek i suze frcaju![]()
super!!!!!!!!!!!
super vijesti
uživajte s njom i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bržu selidbu u apartman
![]()
![]()
Evo još puunnoo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi jučer isto bili u zaraznoj, kratko na hitnom pregledu.
bili smo uplaseni i skoro pripremljeni da bi i nasa curka mogla ostati. srecom, ispalo je sve ok i otisli smo s dijagnozom adenoviroze (sretni u nesreci jer smo mislili na svasta)
uglavnom, cijelo vrijeme mi je bila Janica u mislima, i suosjecala sam sa njenom mamom vise nego ikad. cak sam i bacila pogled prema prozorima sa kreveticima, izvana, kad smo odlazili, jer smo se sparkali blizu..kao da cu ju vidjeti
uglavnom, sve pohvale mami na sabranosti (jer ja to jucer nisam bila) i hrpa pusa ozdravilica maloj curi Jani!
![]()
Last edited by nely; 10.03.2010 at 13:44.
Vesele vijesti
mi vam saljemo jos pregrst ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brzi oporavak!
Super vijesti! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ još malo da začas Jana bude kao nova!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Da se čim prije dokopate apartmana ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Tek sam sad vidjela. Jelkice, mislim na sve vas i presretna sam sto se Jana super oporavlja!! Vibrice do neba vam saljem...
Last edited by Isabel; 10.03.2010 at 23:26.
super, evo i za apartman i za to da se jana psihički što prije oporavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
idemo dalje, hrabre curke...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jelka stvarno si hrabra i prisebna osoba... DIVIM TI SE
A tek curka SVAKA ČAST....
nadam se da već uživate u apartmanu, želim vam što skoriji povratak kući....