od Jelke stižu dobre vijesti-Jana je bistrija, djeluje bolje nego prošlih dana, skinuli su joj kateter...
ajmo, ljudi, još pozitive!!!![]()
od Jelke stižu dobre vijesti-Jana je bistrija, djeluje bolje nego prošlih dana, skinuli su joj kateter...
ajmo, ljudi, još pozitive!!!![]()
Super za malu hrabricu i veliki bravo za tebe!
Htjela sam ti reći da je od kolege kćerkica imala meningitis u dobi od nekih 4-5 godina, bila je jako teško ali sve je prošlo, super se oporavila i danas je prekrasna 15-godišnjakinja bez ikakvih posljedica.
Samo hrabro dalje, šalji nam i dalje dobre vijesti!
zaboravila sam reći da je ispusala mamu puno puta![]()
![]()
prekrasne vijesti!
evo još malo za oporavak
i da što prije bude s vama kući
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stalno mislim na vas.
ja sam ovih dana rekordno dugo na ovom forumu jer stalno dolazim gledati što ima sa našom malom ljetnicom 2006. jelka baš su me razveselile zadnje dvije vijesti. samo tako nastavite. ja znam da će sve biti dobro jer drugačije ne može biti! danas smo se isto nas par molili za tvoju curicu i iako smo 300km udaljeni mi smo uz vas. držite se~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Bravo za hrabricu![]()
za jos bolje vijesti!
ja sam tek jučer na prmopredaju sve ovo saznala od Jelke. POjma nsiam imala
Jana, puno pusa i vibrica ti šaljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo sad sam se čula s Jelkom, kod Jane je, ide na bolje polako. Nije sve super, ali polako ide. bit će gore još 2,5 tj
Posljednje uređivanje od branka1 : 05.03.2010. at 15:46
bravo Jana![]()
i još hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si nam sto prije doma![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
super za dobre vijesti, bravo hrabrice.
sve će biti dobro, a evo još, da svi lakše izdržit idućih 2,5 tjedana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i meni je Jelka maloprije javila da je dr rekao da je poboljšanje vidljivo
presretna sam zbog dobrih vijesti, a sve naše vibre joj sigurno pomažu
evo još malo za sve vas
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
bravo jana![]()
evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
jano, jelka...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i ja tek sad ovo vidim
Jelka drži se~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala Bogu da je bolje!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bas lijepe vijesti
bravo Jana, samo tako nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 05.03.2010. at 19:57
Bravo! Vibram za stalno nove pomake na bolje i lijepe vijesti!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje za vas!
neka bude BOLJE!![]()
super za dobre vijesti
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Bravo!!!! ~~~~~~~~~~~~~za još dobrih vijesti!
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Šaljem i dalje pozitivne vibre za vas.
I malo dobre statistike. Ako se ne varam moja sestrična je imala isti meningitis u prvom srednje. (Mislim da je uzrokovan istom bakterijom, tada je sestrična boravila kod nas i znam da je objašnjenje dr. vezano za zarazu ostalih bilo jednako).
Uglavnom ona je došla u bolnicu u stadiju kad se je počela kočiti, odnosno nije mogla micati tijelo (počelo je od bolova u vratu).
Bila je dva tjedna u bolnici na terapiji i apsolutno nikakvih posljedica nikad nije imala.
Jako sam srtena sto citam ovo. Jana jos ~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
Baš sam sretna što je napredak vidljiv! Šaljem još vibri da Jana osjeti koliko smo uz nju i nastavi se tako hrabro boriti!
Tebi jedna velika pusa, hrabra ženo!
Baš lijepe vijesti, samo tako dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
laka ti noć ljepotice. nek ti noć brzo prođe i nek sutrašnji dan počne s tvojim lijepim osmijehom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
inače ne idem na ovaj podforum,slučajno sad stisnula i kad sam sve pročitala samo bi vam poželila puno,puno sreće i dalje i super da je krenulo na bolje..
mi smo sličnu priču prolazili pred 11.god.(ali u blažem obliku od vaše) i odmah mi je cijeli film prošao kroz glavu i onaj osjećaj nervoze i nemira..
ako te mogu malo ohrabrit,sve je to na kraju dobro prošlo,trebalo nam je mjesec dana od izlaska iz bolnice da se donekle oporavimo,nakon toga česte kontrole,prvu godinu stalno šeširić na glavi,često se umarao,glavobolje i sl.ma činilo mi se da nikad nećemo na zelenu granu..ali i to je prošlo..mališa se bavi sportom,odličan je u školi i čini mi se da od toga svega veće traume imam ja,nego on..
stvarno su ta naša dječica žilava,hrabra,ma u biti i neka posebna čuda kad su boleštine u pitanju...
želim vam mirnu noć i da svaki dan bude sve bolje i bolje![]()
Baš mi je ova vijest uljepšala vikend! Samo naprijed, Janice!
Na kraju ovog za mene kompliciranog i preteškog dana (ahhh imam svoje križeve), predivno mi je pročitati ovako dobre vijesti. Ma baš sam sretna zbog tebe Jana. Osmijeh mog djeteta i ovako dobra vijest o Janinom napretku ipak daju nadu u bolje sutra.
Drž` te mi se djevojčice, vibrica je dosta, šaljem vam srca![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako dobra vijest!
za jos puno takvih
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
puno, puno, puno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za zdravlje male Janice!![]()
jako mi je drago vidjeti da ide na bolje.
Ne mogu sve ove dobre želje biti bez rezultata.
pridružio sam se dobrim željama od prvog posta, kada si pisala da se radi o rotavirusnom proljevu....
ali valjda je vrijeme i za napisati koju vibricu da se oporavak nastavi prema punom ozdravljenju
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¸¸
i onaj smajli sa suzama, ali sretnicama. I veliko, veliko hvala u Janino ime na ovolikoj predivnoj gomili toplih misli, i sličnih priča s hepi endovima.
Danas sam doživjela nešto o čemu danima maštam, držala sam Janu u krilu... Sestra joj je trebala promijeniti pelenu, malo je promočilo mokraće na plahtu, pa mi ju je dala... I tako smo sjedile sigurno pola sata, ruke nisam osjećala, pokočila sam se... Ali tako sam mogla još satima, danima...Opet sam ju imala uza sebe, mogla sam ju (nježno) stisnuti, zagrliti ju, zagnjuriti njezinu glavu u svoj vrat, nunati ju...
Malo joj je trebalo da se primiri, pa je začorila, pa se počela žaliti na glavu. S obzirom da već tjedan dana leži tako bolesna, i ovih pola sata poluuspravnog položaja joj je bilo puno. Vratila sam ju na krevet, polako, da ju ne bi nešto zabolilo i osjećala sam da je sad stvar riješena, ona je ovu bolest pobijedila.
Imamo mi još puno stepenica ispred sebe, ali rekla bih da je trećina iza nas, po težini.
Docent Tešović mi je u razgovoru rekao da će u bolnici biti još cca 2,5 tjedna, vrlo skoro bi mogla na "obični" odjel (gdje imaju par apartmana pa smo mi u mislima već tamo), a kad se bolničko liječenje završi, iduće 2 godine će se trebati kontrolirati kod logopeda, psihologa... Naspram onoga što je već prošla, ovo mi je sve piece of cake.
Idemo i dalje dan za danom, ali svakako s jednim veeeelikim osmjehom na licu.![]()