Evo se mi već 15tak dana hranimo dohranom.Uglavnom jedemo voćne kašice jabuke,jabuke-kruške,jabuka-mrkva,breskva-riža.
Međutim voljela bi sad već probati dati i nešto drugo.Jučer sam mu smiksala krušku-bananu.Međutim to je prilično kruto pa sam u to dodala malo adaptiranog jer nisam znala kako drukčije prorijediti. Žitne pahuljice mu ne smijem dati jer sam ja imala celijakiju.Dakle ostaje mi palenta i riža,ali na čemu ih skuhati?Nekako samo na vodi ne čini mi se dovoljno hranjivo.Može li se u tu palentu što staviti da bude punija i što,na u kojem obliku? Onda da li da mu već osim jednog uvedem i još jedan obrok?Inače ujutro jede sisu,9-10 uspavljuje se na sisi,kad se probudi dobije kašicu koju uglavnom cijelu pojede,a sisu ako oće još poslije.Oko tri na sisi se uspavljujemo i kad se probudi je dobije,eventualno ako je ostalo što kašice to dobije pa cicu i navečer cica.A noću ciki skoro cijelu noć.
Jako sam zbunjena što se tiče te dohrane.Znam da se može svašta,ali ne znam od kuda krenuti.