Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: A sada kako dalje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Corina , odmori se prvo pa u nove pobjede!
    Na tvom mjestu bi poslala odmah papire u Maribor, u periodu čekanja ćeš se oporavit psihički i fizički.

Opcija IVF u Hrvatskoj nije sigurno za sada opcija koja nudi dobre mogučnosti,........ ja bi to ostavila za neka bolja vremena kad promjene zakon i ponude nam najbolje liječenje kao svugdje u Europi.

Želim ti puno sreće ~~~~~~~~~~~~~

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga CorinaII žao mi je...

Ipak nije sve tako crno. Tvoja dijagnoza je premostiva, mladi ste i čim se tijelo odmori, krenite u postupke.

Istina je da je zakon kakav je, i da nije loše imati mogućnost izbora, pa potpisujem cure da se paralelno prijaviš u neku inozemnu kliniku, čisto da te tvoj red čeka makar se nadam da ti neće trebati.

U međuvremenu, vidim da imaš sve papire (zbog ovog užasnog zakona) i da si imala AIH, znači ploviš već MPO vodama- tako možda ne bi bilo loše pokušati još jednom, dvaput s AIH-om. To možeš i ovdje kod nas. Ako ne uspije (a nadam se da hoće!) javi se za info glede IVF-a.

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga CorinaII žao mi je...

Ipak nije sve tako crno. Tvoja dijagnoza je premostiva, mladi ste i čim se tijelo odmori, krenite u postupke.

Istina je da je zakon kakav je, i da nije loše imati mogućnost izbora, pa potpisujem cure da se paralelno prijaviš u neku inozemnu kliniku, čisto da te tvoj red čeka makar se nadam da ti neće trebati.

U međuvremenu, vidim da imaš sve papire (zbog ovog užasnog zakona) i da si imala AIH, znači ploviš već MPO vodama- tako možda ne bi bilo loše pokušati još jednom, dvaput s AIH-om. To možeš i ovdje kod nas. Ako ne uspije (a nadam se da hoće!) javi se za info glede IVF-a.
    Pa ne može na AIH kad nema jajovoda.

Corina žao mi je.
    Mislim da ti je Kadauna dala dobar savjet.
    Sretno.

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne može na AIH kad nema jajovoda.
    Jooj, oprosti! Cijelo vrijeme mislim da je uklonjen samo jedan!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •