znam da ima već dosta tema o nosićima ali zbilja ne stignem pretraživati i iščitavati pa riskiram ''evil eye'' otvaranjem nove.miško je mjesec dana star i odpočetka se muči s nosićem. stanje je sljedeće - ono što mislim da je možda najveći problem je to da mu je korijen nosa jako ''plitak'' i time su mu nosnice jako uske u tom dijelu (to nam i dr komentirao u rodilištu kad sam ga ja zamolila da mu pogleda nosić), kad plače jako rokće, po noći nakon par sati sna počne krkljati - od nosa do grla mu se čuje.
pedica nije ništa čula na pregledu i preporučila samo fiziološku i provjetravanje. mi provjetravamo, kapamo fiziološku i otopinu bijelog sljeza, okrećemo ga na trbuh i lupkamo ali ništa, baš ništa ne poboljšava situaciju, dapače iz dana u dan mu je sve gore. sad je počeo izbacivati i zelene šmrkljice pa imam dojam da je još od provjetravanja navukao prehladu. ima li još nešto što mogu učiniti obzirom da je tako mali?

miško je mjesec dana star i odpočetka se muči s nosićem. stanje je sljedeće - ono što mislim da je možda najveći problem je to da mu je korijen nosa jako ''plitak'' i time su mu nosnice jako uske u tom dijelu (to nam i dr komentirao u rodilištu kad sam ga ja zamolila da mu pogleda nosić), kad plače jako rokće, po noći nakon par sati sna počne krkljati - od nosa do grla mu se čuje.
pedica nije ništa čula na pregledu i preporučila samo fiziološku i provjetravanje. mi provjetravamo, kapamo fiziološku i otopinu bijelog sljeza, okrećemo ga na trbuh i lupkamo ali ništa, baš ništa ne poboljšava situaciju, dapače iz dana u dan mu je sve gore. sad je počeo izbacivati i zelene šmrkljice pa imam dojam da je još od provjetravanja navukao prehladu. ima li još nešto što mogu učiniti obzirom da je tako mali?
Odgovori s citatom