-
meni se ševe pod prozorom i guguću po pol sata, fakat e da se bar ja stignem tolko ševit!
enivejz, dragi je u kineskom dućkasu nabavio onaj plastični pištolj na kuglice pa ih gađa, ofkors, nikad ne pogodi al se splaše pa ih nema tak ko prije. no imamo baba koje bacaju po pol kruha kroz prozor i šopaju ih... pa mislim si #$%&!!!
i tak, dobra je ideja i s pištoljem na vodu ih špricat.
naš je domar (rekao mi u povjerenju) posuo neki otrov po ravnom krovu zgrade, i nalio ljepila, i ovi kako su se pootrovali, da ne polete i ne padaju po kvartu se zakeljili i onda ih je otišao pokupiti u 2 one ogromne crne vreće za smeće i bacio u smećarnik. grozno, al eto, valjda su mu prisjeli van svih granica kad se odlučio za tu soluciju.
-
[QUOTE=PericaY2K;1570619
naš je domar (rekao mi u povjerenju) posuo neki otrov po ravnom krovu zgrade, i nalio ljepila, i ovi kako su se pootrovali, da ne polete i ne padaju po kvartu se zakeljili i onda ih je otišao pokupiti u 2 one ogromne crne vreće za smeće i bacio u smećarnik. grozno, al eto, valjda su mu prisjeli van svih granica kad se odlučio za tu soluciju.[/QUOTE]
Svaka mu cast
ja bih isto to njemu spremila pa da vidi kako je!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma