Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Golubovi aaaaaaaaaaaaa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ekipa imate sredstvo kojim se pošprica zid na balkonu i nema golubova.Ako vas zanima saznat ću kako se zove.Teta mi radi u zg u jednoj firmi koja to prodaje i slala je jednoj maminoj susjedi tu tekućinu..Ne znam sastav, samo znam da postoi i efikasno tiješava ptice i da košta 50-60 kn boca toga.Idem kopati detalje o tome pa stavim link ako ima

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    ekipa imate sredstvo kojim se pošprica zid na balkonu i nema golubova.Ako vas zanima saznat ću kako se zove.Teta mi radi u zg u jednoj firmi koja to prodaje i slala je jednoj maminoj susjedi tu tekućinu..Ne znam sastav, samo znam da postoi i efikasno tiješava ptice i da košta 50-60 kn boca toga.Idem kopati detalje o tome pa stavim link ako ima
    i mene jako zanima, jedva cekam!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nama se skupljaju na taraci. Tamo ne odlazimo, al kad jednom iziđem, bojim se šta ću naći

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    nakon što smo maknuli gnijezdo s balkona, ja sam cijeli balkon i ogradu zalila domestosom i zatvorila prozore i vrata i ostavila to tako 2 dana, oribala ga i od tada se više ne pojavljuju (već godinu dana). Nadam se da će tako i ostati (puj, puj).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •