Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: prijavili majke sudu jer nisu htjele cijepiti djecu - clanak u 24 sata

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno prijavili majke sudu jer nisu htjele cijepiti djecu - clanak u 24 sata

http://www.24sata.hr/news/prijavili-...-djecu/161386/

Jako me zanima kako ce se dalje stvari razvijati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad vidim da sam mozda fulala podforum, pa molim moderatore ako misle da ovdje to ne ide na premjeste.

Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Prestala sam cijepiti svoju kćer nakon što je primila cjepivo sa šest mjeseci i doživjela reakciju neutješnog plača, koji je trajao satima...
    Sad sam opet trudna i moram priznati da mi je zlo, ne od trudnoće, već pri pomisli na cijepljenje, tj. na to što bih još mogla doživjeti sa sad dvogodišnjim djetetom i s ovim što će se tek roditi.
    Stvarno ne želim strepiti da će me nazvati socijalna služba ili tko već i optužiti za "zanemarivanje djeteta". A meni se jednostavo gadi dalje cijepiti, nakon što sam saznala kakvi se sve sastojci nalaze u cjepivima, kao i to da nitko baš nitko ne može garantirati da ta cjepiva nemaju nikakvih dugoročnih posljedica. Cjepivo - ne, hvala.

Baš me zanima postoji li u Hrvatskoj kritična masa roditelja koji ne žele cijepiti djecu po kalendaru i koji traže mogućnost izbora. Možda bismo ovim ženama trebali pružiti neku podršku. Ili je bolje šutjeti i pokušati se provući nazapažen kroz sustav.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Neve prvotno napisa Vidi poruku

Baš me zanima postoji li u Hrvatskoj kritična masa roditelja koji ne žele cijepiti djecu po kalendaru i koji traže mogućnost izbora.
    http://www.roda.hr/forum/threads/303...ighlight=pleme

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •