Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Razmaženo derište

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Razmaženo derište

Prije tjedan dana moje dijete je promjenilo ponašanje u toliko što zbog najmanjih sitnica koje trebamo obaviti tokom dana osim sisanja npr. mjenjanje pelene, kupanje, presvlačenje , on poživčani !

Dosad je bio tako razumno dijete, uvijek sam mu objašnjavala sve što radim i on je tako lijepo surađivao. Govorio je stvari tipa: mama će promjeniti pelenu pa ce biti lijepa, sjest će i čekat mamu da donese njam njam, mora mama prati kosu brzo će biti gotovo,vozimo se autom moramo ga vezati, nećemo to dirati nešto ćemo drugo igrati! Ja sam bila oduševljena, a prije tjedan počeo se drugačije ponašati!

Ima epizode plakanja po petnaest minuta kad ga ne mogu smiriti na nijedan način, plače toliko da mu se povrača, tada ne želi ni sisu, samo govori čuvaj mama ali ne dopušta da mu se približim! Jučer smo bili u jednom društvu i kad je tražio da ide papa a mi smo rekli da moramo ostati još malo jer smo tek došli on je tako počeo vrištati da smo se naravno pokupili i išli, dobila sam komentare kako mi je dijete razmaženo derište, a prije sam mu u takvim situacijam tako lijepo mogla odvući pažnju. Jutros sam prvi put otišla na posao a da je on ostao plakati

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ima ona tema "Kako se skulirate kad krene "The terrible two" - pogledaj malo pa ćeš vidjeti da to prolazi 90% roditelja, ako ne i više!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uh, hvala, pročitala sam sad temu upravo to nam se događa!
    Mogu reći da sam se prilično šokirala, misllila sam da smo napravili strašnu grešku u odgoju!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Eto, našli ste. Zaključavam da ne dupliramo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •