apri, sirius, kad netko pokuša napisati kritički osvrt na neku temu na pdf-u podrške, a ima takav i za
cijepljenje, onda se odmah napiše nešto u stilu, molim vas da si otvorite novi topik i tamo pišete o čemu god. kad su se otvarali pdf-ovi podrške, upravo je to bio jedan od komentara - neće ništa biti zabranjeno pisati na forumu, biti će zabranjeno pisati samo na dotičnim pdf-ovima.
e sad je opet otišlo predaleko. na filozofskom kutku.
u kom pogledu je otišlo predaleko?
zašto mi koji vjerujemo u učinkovitost cjepiva i koji ne vjerujemo grafovima ne možemo to i napisati? a da se ne ode predaleko. tjerate nas da moramo imati neku grižnju samo zato jer se ne slažemo s davorom.
taj isti davor je više nego prekonekoliko puta ismijavao aleks, mujicu - (ok, njih dvojica imaju taj neki svoj stil komunikacije pa mi to niti ne smeta), al na ovom topiku ipak malo prečesto koristi ovaj smajlić -

), a nedo bog staviti taj isti lol ispod nekih kontra linkova. odmah se ide predaleko.

osobno, nemam ništa protiv i da nestručne osobe razglabaju o bilo čemu. stvarno nemam. i da stavljaju linkove, i da znanje crpe guglajući. i vjerujem da se od svih da ponešto naučiti. mene osobno sve zanima i svašta nešto volim pročitati. ne možeš opet niti braniti pisanje da ne bi netko došao na forum i poslušaosavjet. ovo je forum. to je realna opasnost foruma.
ali, ljudi moji, ne možete niti braniti ostalima da kažu svoje mišljenje, jednostavno ne možete nam braniti reakciju, dokle god ta reakcija nikoga ne vrijeđa. i nabijati tu neku grižnju savjest da su upravo naše reakcije krive što je ovaj forum postao npr....kaljuža.