Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Molim za informacije za prvi odlazak na vv

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno Molim za informacije za prvi odlazak na vv

Drage moje...Ako postoji već ta tema oprostite

Evo MM i ja već skoro četiri godine radimo na bebi ali ništa. Kod MM sve ok, ja imam anovulitarne cikluse, PCOS...Do sada sam koristila 3X klomifen,Dabroston, Duphaston, Utrogestan,Glucofage...Rađen mi je drilling i HSG(jajovodi prohodni) I još ništa od bebe.

Danas mi je moja gin. dala uputnicu za VV na daljnju obradu. Zvala sam danas da se naručim i sestra mi je rekla da neka pričekam M i neka dođem 7, 8 ili 9. dan ciklusa.

Molim Vas koje ste već pacijentice VV da mi napišete ukoliko znate kako će to prvi puta izgledati i koliko se čeka na prve postupke?? I zašto baš 7,8 ili 9. dan?

Unaprijed hvala

P.S: zvala sam Dr. Alebića

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maybe baby, 7-9.dc dr radi vaginalni UZV uoči ovulacije da vidi stanje folikula, debljinu endometrija. Pošto si već odradila HSG to će ti bitno smanjiti vrijeme čekanja. Trebat ćeš izvaditi hormone 3dc i to baš na VV-u, i tm će trebati napraviti spermiogram na VV. Prije postupka još morate odraditi pravno i psihološko savjetovanje i drugo mišljenje MPO ginekologa. Trenutno je jako teško reći koliko ćete čekati na prvi postupak zbog smanjenih novčanih sredstava koje je država izdvojila za MPO.
    Ovo bi bile najkraće crte, više pročitaj na temi Potpomognuta na VV, ali bi bilo dobro da pratiš i temu Građani protiv MPO zakona.
    Sretno.

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Puno hvala Biene

Ovaj mjesec budem krenula u VV jer sredinom mjeseca trebam dobiti M. Moj suprug je već radio spermiogram prošle godine na VV i nalaz je bio dobar. Ali mislim da će ga morati ponoviti.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ima tema o VV pa ti je najbolje nastaviti tamo
    http://www.roda.hr/forum/threads/486...A-VUKU-VRHOVCU

sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove