-
Ukidanje dozvoljenog prekoračenja po tek. računu
Naime situacija je ovakva, iz mjeseca u mjesec mi smanjuju dozvoljeno prekoračenje jer su mi prihodi na tekući račun drastično pali, do sada su smanjivali po 1300 kn mjesečno i zadnja obavijest je bila od 01.03. dozvoljeno prekoračenje 11200 kn, a kad ono pogledam ja jutros onako opušteno uz kavicu stanje računa - ukinuli minus, šoook! Sada mi uopće nije jasno da li je tako nešto moguće. Totalna katastrofa. Ne znam da li je moguće žaliti se u banci, jer tako nećemo moći!
-
A o kojoj se banci radi?
Znam samo da kad ukinu minus , on se mora podmiriti u roku 7 dana.
Ali isto i ovisi o kojoj se banci radi.
MM su smanjili minus i dogovorio se u banci ( Kreditnoj) da mu daju na 6 mj rok otplate.Donio je zadužnicu, ovjerenu kod Javnog bilježnika i mjesečno mu skidaju minus po 1000 kn, dok ne dođe do te cifre na koji su mu skinuli minus.
-
Draga moja, to se desilo MM. I on fino u Zabu na šalter i rekao je teti na šalteru da zbog toga razloga hoće zatvoriti tekući račun. Da vidiš kak su odmah bili uslužni! isti tren mu vratili minus i još se ispričavali. Neznam u kojoj si banci, ali odi tamo i reci što ti je na duši!
-
Splitska banka. Ali meni je nepojmljivo da bi tako odjednom zatvorili minus, naime uredno otplaćujem kredit, drugih kredita ni nemam, imam uredan priljev prihoda (iako manji) i još k tome bez prethodne obavijesti... ma baš sam razočarana. Ali neću se tek tako predati...
-
Osoblje foruma
odi u banku i žali se.
Ako tvoja žalba neće biti prihvaćena, preseli odmah tekući račun u neku drugu poslovnu banku koja ti nudi bolje varijante sa tekućim računom (npr. Erste i RBA) već nakon prve isplaćene plaće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma