Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Ukidanje dozvoljenog prekoračenja po tek. računu

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Ukidanje dozvoljenog prekoračenja po tek. računu

Naime situacija je ovakva, iz mjeseca u mjesec mi smanjuju dozvoljeno prekoračenje jer su mi prihodi na tekući račun drastično pali, do sada su smanjivali po 1300 kn mjesečno i zadnja obavijest je bila od 01.03. dozvoljeno prekoračenje 11200 kn, a kad ono pogledam ja jutros onako opušteno uz kavicu stanje računa - ukinuli minus, šoook! Sada mi uopće nije jasno da li je tako nešto moguće. Totalna katastrofa. Ne znam da li je moguće žaliti se u banci, jer tako nećemo moći!

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A o kojoj se banci radi?
    Znam samo da kad ukinu minus , on se mora podmiriti u roku 7 dana.
    Ali isto i ovisi o kojoj se banci radi.
    MM su smanjili minus i dogovorio se u banci ( Kreditnoj) da mu daju na 6 mj rok otplate.Donio je zadužnicu, ovjerenu kod Javnog bilježnika i mjesečno mu skidaju minus po 1000 kn, dok ne dođe do te cifre na koji su mu skinuli minus.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga moja, to se desilo MM. I on fino u Zabu na šalter i rekao je teti na šalteru da zbog toga razloga hoće zatvoriti tekući račun. Da vidiš kak su odmah bili uslužni! isti tren mu vratili minus i još se ispričavali. Neznam u kojoj si banci, ali odi tamo i reci što ti je na duši!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Splitska banka. Ali meni je nepojmljivo da bi tako odjednom zatvorili minus, naime uredno otplaćujem kredit, drugih kredita ni nemam, imam uredan priljev prihoda (iako manji) i još k tome bez prethodne obavijesti... ma baš sam razočarana. Ali neću se tek tako predati...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odi u banku i žali se.

Ako tvoja žalba neće biti prihvaćena, preseli odmah tekući račun u neku drugu poslovnu banku koja ti nudi bolje varijante sa tekućim računom (npr. Erste i RBA) već nakon prve isplaćene plaće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •