Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Jeste li sentimentalne ko ja?

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Post Jeste li sentimentalne ko ja?

Moja bebica danas prelazi iz kolijevke u kinderbetić, i ja sam pomalo tužna .. veseli me što je narastao (5 mjeseci), ali kao da sam jučer došla doma iz rodilišta i 1. put ga stavila u taj prekrasni krevetić..a sad je to već uspomena ..
    Jeste i vi tako sentimentalne?

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nisam

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

jesam, sad kad znam da mi je ovo zadnje dijete, često mi bude žao

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam sentimentalna kad nekome prosljedjujem njihovu robicu pa se ne mogu nacudit da su ikad bili tako mali...

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam dobila svoj prvi, prestrašan napad migrene kada je Dora odlučila sama spavati u svojoj sobi

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Prestrašno sam sentimentalna. To je jedan od mojih problema koji trebam riješiti.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
    Prestrašno sam sentimentalna. To je jedan od mojih problema koji trebam riješiti.
    I ja. Bojim se da je problem nerješiv.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo ja baš sad preslagivala djetetovu premalu odjeću, i baš me uhvatila neka nostalgija. Nemrem vjerovati da je bil tak mali.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja sam....Već sad mi suze krenu kad se sjetim da će mi djeca jednog dana otići iz kuće. Ali evo, moram priznati da se zbog toga više veselim ovom dijetetu jer sam nila sigruna kako niak dviše neću osjetiti bebu u buši, dojiti, gurati kolica....A i sve skupa će onda malo duže trajati!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sentimentalna do bola.
    imam u sobi jednu veliku vreću u koju u hodu spremam njihovu malu robu i svaki put kad ju vidim, sve puniju, baš se nekako rastužim...
    jer sam ja sve više sigurna u to "nikad više" , a čini mi se da ne uspjevam zapamtiti sve što bi htjela, a htjela bi sve...

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sentimentalna do neba... najradije bi zabilježila i zapamtila svaki detalj, žao mi je što uspomene s vremenom blijede, žao mi je što ću puno detalja zaboraviti .

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I ja sam jako sentimentalna. Sumnjam da ću svoju robicu dati ikome, sve bih ostavila (samoj sebi). Zapisujem dosta toga i imam grižnju savjest ako neko vrijeme ne stignem. Fotkam non-stop. Koliko mi je drago da raste, sad kad se sjetim kakav je bio presladak dok je bio mala štruca, ajme, raznježim se do suza...

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Aiko prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam jako sentimentalna. Sumnjam da ću svoju robicu dati ikome, sve bih ostavila (samoj sebi). Zapisujem dosta toga i imam grižnju savjest ako neko vrijeme ne stignem. Fotkam non-stop. Koliko mi je drago da raste, sad kad se sjetim kakav je bio presladak dok je bio mala štruca, ajme, raznježim se do suza...
    potpisujem!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam....Već sad mi suze krenu kad se sjetim da će mi djeca jednog dana otići iz kuće. Ali evo, moram priznati da se zbog toga više veselim ovom dijetetu jer sam nila sigruna kako niak dviše neću osjetiti bebu u buši, dojiti, gurati kolica....A i sve skupa će onda malo duže trajati!
    pOTPIS.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Razumijemo se onda .. Evo ga sad sretan u novom krevetiću se igra i super mu je, ima puno mjesta, podiže nogice na ogradicu, tako da mi je sad malo lakše .
    Kolijevkica mora (p)ostati uspomena, imamo je na slikicama.
    I meni je drago kad vidim da raste, napreduje, al nostalgija za štrucicom malom je tu ..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja i danas čuvam prvu odjeću i prve pelene od oba sina. Isto, imam i svoju prvu košuljicu, a bome i končanu kapicu koju je još moja mama imala na svom krštenju. Čuvam i košulju za krštenje od svoje djece. Drugo... slabo. Krevete smo prodali jer smo morali - nismo imali mjesta. Kolica smo isto udomili, male as dali dalje itd. Robica je sva otišla dalje, da bi bilo mjesta za novu-veću.

Nostalgija - da, ali s mjerom. Ono što mi najviše znači su fotografije i dječji crteži, ali i to čuvam samo nekoliko odabranih. Sačuvala i prvu pisanku od svakog. Teško mi je palo čistit furdu (bacit sve vrtićke rukotvorine) ali trebalo je napraviti mjesta za školske knjige pa smo i to obavili. Djeca isto cijene svoje stvari i ne daju (npr. teško se odvajaju od starih igračaka).

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što mi najviše znači su fotografije i dječji crteži, ali i to čuvam samo nekoliko odabranih.
    Većinu crteža isto spremam, na poleđinu napišem datum i ukratko kako mi ga je mališa opisao. Sa najstarijom kćerkom to nisam radila i sad mi je žao...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

O, da. Naša L nema još punih 8 mjeseci a mene nekad već hvata nostalgija za vremenom kad je bila mala štrucica i svaki put mi nakon dojenja zaspala na prsima Ali taman kad pomislim evo sad mi je najslađa, ona svlada nešto novo i postane još slađa. Sad gmiđe i mota se oko mene ko mali pesek, a ja se topim. Luda mama. Malu robicu čuvam za našu slijedeću bebu, isto tako i sve stvari, za sada.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Baš i nisam tolko sentimentalna. Je, imamo puuuno fotki, robicu još nikome ne dajem (još nisam na čistu hoćemo li imati još djece ili ne), volim se prisjetiti kako je bila mala. Ali, moram priznati, više uživam u sadašnjem trenutku i nestrpljivo očekujem sve ono što je još pred nama. Uživam gledati kako raste i mijenja se.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam s Lovrom njegovu prvu godinu sve zapisivala, svaki dan nesto novo (ah, imala sam puno slobodnog vremena). i sada kad to citam, ponekad mi na nekim dijelovima suze krenu, kao da to opet prozivljavam. jedino mi je zao sto s Lorenom nemam bas toliko vremena, tako da je i njen rokovnik nesto prazniji (valjda ce razumjeti kad odraste da je ipak s 2 male djece i vrijeme ograniceije nego s 1).
    a u posebnoj kutiji imam spremljene njihove narukvice iz rodilista, prvu obleku u kojoj su izasli iz rodilista, opravice za krstenje...jos se cekaju prvi zubi. mislim da ce i njima to biti lijepa uspomena, a meni je za sada gust to s vremena na vrijeme pogledati i podsjetiti se tih proslih vremena.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja sam sentimentalna! L ima 4.5 mjeseca i koliko mi je drago da se naocigled razvija i svaki dan usvoji nesto novo, toliko mi fali i ono kad je bio mali, mali...... Kao da smo jucer dosli iz rodilista, a sad vec imam hrpu njegove "stare" robice...........uzivam u svakom trenutku s njim, ali sve to tako brzo prolazi!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •