Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Igračke u školi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    U prvom razredu je nama na roditeljskom sastanku rečeno da bi, dapače, bilo dobro da djeca donesu u školu neke igračke, kako bi se mogli poigrati u pauzama popodne za vrijeme boravka... I još k tome, da donesu neke igračke/igre koje mogu ostaviti u školi, da ih ne nose stalno sim-tam... Meni je to bilo skroz OK, učinilo je djeci prijelaz iz vrtića u školu posve bezbolnim... A valjda ovisi o učiteljicama...
    Da, jako puno toga ovisi o učiteljicama. Mi smo s obje naše učiteljice imali sreću, divne su.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

na vrbiku u OŠ igračke nose samo petkom, ostalim danima ne

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas je boravak do 15:30, a nakon toga idu u učionicu gdje je dežurstvo do 17h.
    u boravku najprije imaju ručak, nakon toga idu van, igraju se, od 14 pišu zadaće, pa opet igra. ponekad s učiteljicom imaju likovne radionice, znaju otići do obližnjeg parka na igru ili sanjkanje. svaki drugi tjedan u sklopu boravaka imaju sat sporta s profesoricom iz tjelesnog.
    od opreme koju sam vidjela u razredu imaju tepih i kompjutere.
    što se tiče igračaka, moja nosi album sa sličicama i neki dan je uzela nekog mucavca. na početku godine učiteljica nam je rekla da možemo poslati razne igre.
    u učionici gdje je dežurstvo ima isto tepih, ali umjesto kompjutera tv.

nemamo zabranu nošenja igračaka, osim što je u jednom trenutku bila zabran tih albuma sa sličicama jel su neke curice posvađale.
    Posljednje uređivanje od larmama : 02.03.2010. at 14:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •