jerry prvotno napisa
Draga Nova korisnice i draga ivona 30, najvaznije je da su vasa djecica dobro i da ste vi, na kraju, ipak dobro.
sto se tice izlaska u javnost, slazem se - trebalo bi, definitivno bi trebalo. no, na zalost zivimo u drzavi (ako se uopce moze nazvati drzavom) koja se zove hrvatska i u kojoj su takvi izleti sizifov posao. znam iz iskustva na vlastitoj kozi. nema pravde.
a lijecnici koji bi trebali biti utjeha, podrska, lijek - tatini i mamini sinovi i kceri koji su "studirali" medicinu da bi udovoljili svojim roditeljima ili pak samo vlastitom egu.... svaka cast iznimkama, no puno ih je premalo... ivona30, dobro si napisala - nova zgrada, stari mesari.
tako to ide kod nas, ne samo u medicini. a da pravni sustav funkcionira, bilo bi i novcanih naknada i otkaza i oduzimanja radnih dozvola "lijecnicima".
uostalom, sjetite se slucaja maskarin: decko trebao rutinsku operaciju slijepog crijeva, zavrsio u sepsi, bez noge itd. otkriveno je da je mijenjana i lijecnicka dokumentacija, a jos uvijek nikome nista. a sud traje vec koju godinu....
najpametnije bi nam svima bilo da pokupimo prnje i bjezimo van (znam da nigdje nije idealno) prije nego vlast objavi stecaj drzave.
malo sam skrenula s teme, nemojte se ljutiti.