svako malo netko negdje spomene tu kuglanu koja ima i trake za djecu
za koliku je to djecu?
gdje?
posto?
svako malo netko negdje spomene tu kuglanu koja ima i trake za djecu
za koliku je to djecu?
gdje?
posto?
mi se upravo vratiliovog puta smo bili sa Leom, inace znamo vikendom ici MM i ja
to je velika zgrada na kruznom toku kod CC1.
ove 4 djecje trake idu na kovanice od 5 kuna (5kn staza, pet bacanja) i to je bas za male.
mislim da je za Ivara prava staza (imaju i djecje kugle na recepciji) a cijene ovise o danu i terminu i posebna je cifra za djecu do 14 god.
http://www.bowling.hr/bowling/
Posljednje uređivanje od leonisa : 02.03.2010. at 20:09
evo cjenik, imaju i obiteljski bowling, staza 95kn sat. na stazi inace moze biti do 6 osoba.
http://www.bowling.hr/wp-content/upl...ik-bowling.pdf
koliko te dodje kad platis sve, sipele, carapoe, sto ja znam na sto te sve natjeraju
i jel ti se gadi nogu stavit u to?
cipele su stare koji mjesec i svaki put ih spricaju..ali nisam toliko gadljiva...kad se sjetim onih ofucanih iz importane centra :bljak:
cipele su 11kn par za odrasle. s obzirom da mi idemo vikendom navecer, tad je najskuplje i igra nas od 4 do 6 osoba...
mislim da je ovaj obiteljski (min. 3 osobe) 95kn+2x11+8(djecje cipele) najisplativiji (carape su moje)
i moras probati Meksički nachos čips sa pikantnim i blagim umakom por. 15 kn :slin: sami ih rade i odlicni su. i meni nikad dosta samo 1 porcija :sramise:
pizza im je losa![]()
Posljednje uređivanje od leonisa : 02.03.2010. at 20:26
da ne citam sad pravila hrvatskogkuglackog saveza na 66 stranica, daj mi ti pliz ukratko
dodje nas 4, mm, ja, necakinja i ivar
nakon sto jedan od njih izvuce kracu sibicu i otplace turu zato jer mora igrati sa mnom sto je sljedece?
lol
svatko igra za sebenema plakanja
hostesa vam dodje i sve objasni
ukratko: imas kugle, na svakoj pise broj (kila) i svaka ima small, medium, large i neka xl- to su sirine rupa za prste)
igra se 10 bacanja a svako bacanje je 2x.
koliko cunjica srusis, toliko bodova dobijes.
ako ih srusis sve, sljedece prvo bacanje ti je puta 2.
ako u zadnjoj (10.) rundi srusis sve, imas pravo bacat jos jednom.
ne smijes kuglu baciti prije a niti zakoraciti nogom nakon crte jer je faul (prijestup).
mislim da bi to bilo to. nije neka mudrost.![]()
mozda to moze i ovdje, nismo nikad pitali. meni ne pada na pamet igrat s muzem jer mi je gust kad ga (onih 2 puta) pobijedim.
Ima li neka visoka mreža među stazama?
mislim da se prije trebamo bojati da nam kugla ne padne na nozni palac ili da ne otklizemo u cunjeve zajedno s njom nego da cemo je prebaciti preko - visoke mreze lol
Posljednje uređivanje od ivarica : 03.03.2010. at 00:03
od smijeha
![]()
mi smo bili u dječjoj kuglani u CC1 i bili smo baš zadovoljni.za djecu nema nikakve opreme tipa cipele i sl.doslovno dođeš,platiš i kuglaš.i ja sam malo zdvojna prema tim rent a cipelama,nemrem si pomoći.brijem da bi si uzela neke deblje čarape.
i cijena je čini mi se bila 5 kuna po kuglanju.za djecu.
Ima kuglana i u West gateu, neznam dali ima i dječja, ali znam da klinci od 9-10 god. redovito idu sa starcima...
Od koliko godina bi djeca mogla kuglati na pravoj stazi, sad djecjim kuglama?
U Wg-u su dvije dječje staze, mi smo bili u petak od 17-18, staza je za odrasle 70kn (do 18h, iza 18 je 120 ili više). Dječje staze su na žetone, 5 kn za 20 bacanja (10x2 bacanja po osobi).
Sat vremena naše staze + 6 žetona + cipele = 130 kn
Najmlađi član dječje ekipe - 2 godine, najstariji - 10 godina.
a jel mogu i odrasli igrati na toj stazi za djecu?
sta ja znam da ne pukne...
Ma naravno, dječje kugle su manje.
MM i ja smo stalno bježali od naše do dječje staze i pomagali curkama koje su još premale da bi same bacale (ali su se dobro zabavile). Zato je dobro kod rezervacije tražiti stazu za odrasle kraj one dječje![]()
bowling 300 ima djecje staze bas za kuglanje (znaci kugle nemaju rupe za prste- to je razlika izmedju kuglanja i bowlinga i od kad se zatvorio onaj u importaneu u zg nije bilo bowlinga)
dok prave staze imaju kugle sa 3 rupe i nema sanse da ti odleti u susjednu stazu ili padne na nogu jer ne bacas ko kad bocas vec ju "spustas"...jesam objasnila
najlaksa kugla je 8kg za odrasle. znaci ona djecja (kojom sam jednom slucajno igrala jer je ostala i najvise mi pasala) na recepciji je jos laksa.
Nika, juce smo na djecjoj igrali i muz i ja sa Leom. nismo nista unistili![]()
vidim da je cijena u WG za djecju stazu ista ko i u 300. ali tu je djecja staza 5x2 bacanja. Mama Natasa, si sigurna da je 10 runda i za klince? to je onda zapravo duplo jeftinije. osim ako nisi iz zga pa ti se ne isplati za tih par kuna ici do WGa
imas 2 pokusaja srusiti svih 10 cunjica i tako 5 puta.
na pravoj stazi imas 2 bacanja za srusiti svih 10 cunjica i tako 10 puta.
2 puta bacaju da sruše čunjeve i tako 10 bacanja
I nama je na blagajni rekla da imaju 10 kugli ali ispalo je 10 bacanja
Igrali su za 6 žetona i tako je bilo svaki put...
Pa ovo je fantastično! Nisam imala pojma! Kuglanje za klince... Super.
Brijem da će nakon ovog topika, gužva postati još veća.