Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Zajedničko spavanje i tegobe

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nevjerojatno taman kad mi treba savjeta o nekoj temi naletim na istu na forumu i sad mi je lakše
    uglavnom, i ja se budim pokočena, mi spavamo na kauču(jednosobni stan), budim se s bolovima u kičmi ali ga nemremo izbaciti skroz, spava do prvog cickanja u kindaču a mi sanjamo o novom većem stanu i velikom krevetu (i još jednom anđelu u njemu)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni muče isti problemi kao i vas, ali najviše od svega me muči to što mi se par puta dogodilo da se probudim i skužim da ima poplun preko glave. Umirem od straha da se ne uguši. Nije mi jasno kako se uspije spustiti tako nisko, a ima samo 2 mj. :?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mm i ja spavamo svatko sa svojim poplunom, ja imam debeli jorgan, jer mi uvijek hladno a on tanki, i tako nam je bilo jednostavnije....a i rukovanje s posteljinom je lakse, kad nije dupla....
    a mislav spava bu svojoj vreci, znaci, svatko se pokrije svojim populunom, mm i ja imamo svatko svoj jastuk, a mislav izmedju nas nije pokriven i spava bez jastuka...i tako nije bilo opasnosti da mu sta dodje preko glave....
    jedino kad idemo na vikend kod mojih, onda oni imaju dupli poplun i uvijek se zavuce dolje, i skroz mi je nezgodno tako pokriven spavati

stvar naivke, vjerojatno, ali meni ovako najlakse

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Drage mamice, evo da se i ja malo uključim...prije nego što sam rodila bila sam uvjerena da će moje dijete spavati kako ja hoću. Međutim, našla sam se u sličnoj situaciji kao i vi. Do 3, 4 je kindač a poslije naš krevet...Mene isto sve boli i od tih par sati zajedničkog spavanja pa smo MM i ja ustanovili da nam zapravo treba bolji krevet tj. madrac. Vidjeti ćemo jesmo li bili u pravu!! Čudno mi je to što si je malac takvu strategiju napravio tek prije dva tri tjedna. Inače je zaspao oko pola deset u kindaču a prvi puta se probudio oko šest, pola sedam. Sada se prevrće po kindaču ko lud već oko dva tri, malo zakmeči, prebacimo ga k nama, malo pocici, zaspi, za sat vremena već mljacka i gura se k meni, opet malo pocici u snu i tako skoro do jutra...oko pola osam osam me izbaci iz kreveta i ostane spavati do devet.Super,ha?Prava mudrica!!!Pusa svim uljezićima...

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Iako nisam još mama, jako volim čitati ovaj pdf i sve o AP. Preslatko mi je ovo vaše zajedničko spavanje, i mislim o tome sve najbolje! Na kraju krajeva, i ja sam spavala sa mamom i to mi je bilo najsađe... Mislim da bi djete trebalo od rođenja spavati u zadedničkom krevetu, sa roditeljma, u blizini, toplini tjela i vibrama ljubavi. Ali jako me zanima jedno pitanje koje mi nikako ne sjeda u ovaj koncept spavanja, a to je (već pretpostavljate) seks . Naime, ukoliko malac spava s vama u krevetu, kada i gdje onda budete intimne sa VM? Svi smo mi prezaposleni tjekom dana, pa za intimu imamo vremena jedino kasno navečer (nakon svih dnevnih obveza i nakon što svi zaspu). Nije mi jasno, jer ako se preselite u drugu sobu/prostoriju, beba je sama, a opet nemoguće je sa njom u istom krevetu!? Ne znam, razmišljam i ne pada mi niti jedna solucija na pamet, pa me zanima kako vi rješavate zajedničko spavanje sa bračnom intimom koju svi još uvijek tako volimo...
    Hvala unaprijed i isprike radi direktnosti.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sorry, pobjeglo mi 2put . Baš sam zmotana... Molim odgovorne da obrišu prvi. TNX

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sređeno.

o tome se već nadugačko i naširoko raspravljalo, kao što možeš i pretpostaviti... 8)

ovo je zadnji topic na tu temu: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...er=asc&start=0

ključna riječ je: mašta!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •