Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: ferrero rocher

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    3,341

    Početno

    ja sam radila s bazom od 26 cm

  2. #2
    litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,852

    Početno

    jel bi koristilo da prvo samo mascarpone umlatim? stisne li se on? bio mi je sasvim lijep, kremast, nikako rijedak... (i ne bas jeftin, da dodam...) bas sam zbunjena. drzala se recepta skroz, osim sto sam stavila svo mekano brasno (jer nisam nasla ostrog)...

    a jel smijem dodat jos vode ako mi se ponovi da je isto tako "tezak" i gust biskvit? nisam ovaj put htjela dodavat (iako mi je palo na pamet) iz straha da nesto ne sfrknem... nisam bas neka "slasticarka"

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •