....jeste li ikad sumnjali u to da se nakon razvoda čovijek osijeća usamljeno i kao da pripada građanima nekog drugog rada....ja sam se nakon razvoda koji sam ja inicirala,koji je završio na civiliziran način i komunikacija je obostrana naišla na zid hladnoće počevši kod svojih roditelja,prijatelja,posla,poznanika.....o.k. razumijela sam roditelje,BM je pristojan i dobar čovijek, zabrinuli su se za moju budućnost,kako ću sama s djetetom itd....ali ostatak okoline me jako razočarao...pogotovo jer nisam kružila okolo po svijetu i tražila podršku i savjete...sva svoja razmišljanja sam zadržala za sebe jer kad bi ih išla obrazlagati morala bih iznjeti neke ružne stvari i o sebi i o BM, a smatram da prljavo rublje treba ostati u košari vlasnika....Tako da sam sad ostala nekako usamljena...po pitanju prijateljstva...zar morate sve reći ljudima da bi stali uz vas....ili se lojalnost gradi godinama..jer ja bi uz svoju prijateljicu stala bez mnogo pitanja i analiziranja....Pored svih briga s kojima se opterećujem i nosim, ovaj osjećaj "pale sam na svijetu" me razvaljuje...uh...sva sam zbunjena