-
Osoblje foruma
mala, a velika perilica za rublje
trebam hitno pronaći perilicu, što manje dubine, što većega kapaciteta, što bolje kvalitete i što ljepšega izgleda.
uz ove uvjete, ni cijena vjerojatno nije bitna.
-
Znam da je Candy imao plitku perilicu s prednjim punjenjem (mislim da je dubina oko 40).
-
je, ima candy plitku i mislim da joj je kapacitet 6 kg. meni su super jer imaju ogromna vrata i ves se turbo lako stavlja i vadi.
-
Mi imamo Candy, mala (40 cm) s prednjim punjenjem i velikim vratima. Dobra je, dobro pere, centrifugira, sve...
Ali, nema koji dio na njoj nismo mijenjali i popravljali u ovih 7 godina (motor, termostat, programator...) . Svakako, majstori se uvijek tome čude pa smo mi valjda neki poseban slučaj jer Candy se inače ne kvari.
-
moja je jedna "krepala" - zapravo pokvarilo se nesto sto mi se nije isplatilo mijenjati. bila je stara 4 godine s tim da perem svaki bozji dan, a ponekad i 3 masine dnevno.
prosle godine sam uzela novu s produzenim jamstvom od 5 godina. sad cu vidjeti...
-
Candy je preuzeo Hoover i odonda im se kvalitet dosta spustio, dakle nisu to vise one Candy masine u koje se moja majka klela.
-
Ja imam Bosch, dubina 40 cm, kapacitet 5 kg, odlična. Nemam pojma koji je model, kupila sam je u nekom web shopu bijele tehnike.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma