Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: mala, a velika perilica za rublje

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno mala, a velika perilica za rublje

trebam hitno pronaći perilicu, što manje dubine, što većega kapaciteta, što bolje kvalitete i što ljepšega izgleda.

uz ove uvjete, ni cijena vjerojatno nije bitna.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Znam da je Candy imao plitku perilicu s prednjim punjenjem (mislim da je dubina oko 40).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

je, ima candy plitku i mislim da joj je kapacitet 6 kg. meni su super jer imaju ogromna vrata i ves se turbo lako stavlja i vadi.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi imamo Candy, mala (40 cm) s prednjim punjenjem i velikim vratima. Dobra je, dobro pere, centrifugira, sve...
    Ali, nema koji dio na njoj nismo mijenjali i popravljali u ovih 7 godina (motor, termostat, programator...) . Svakako, majstori se uvijek tome čude pa smo mi valjda neki poseban slučaj jer Candy se inače ne kvari.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moja je jedna "krepala" - zapravo pokvarilo se nesto sto mi se nije isplatilo mijenjati. bila je stara 4 godine s tim da perem svaki bozji dan, a ponekad i 3 masine dnevno.
    prosle godine sam uzela novu s produzenim jamstvom od 5 godina. sad cu vidjeti...

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Candy je preuzeo Hoover i odonda im se kvalitet dosta spustio, dakle nisu to vise one Candy masine u koje se moja majka klela.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja imam Bosch, dubina 40 cm, kapacitet 5 kg, odlična. Nemam pojma koji je model, kupila sam je u nekom web shopu bijele tehnike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •