-
Evo mene nakon 2 mjeseca što sam napisala prvi post da vam javim što se događa.
Razlozi zbog kojih sam mislila prestat dojit sa godinu dana nažalost više ne postoje
(T. je završila spontanim, bilo mi je jako,jako iscrpljujuće gurat T. i dojenje), ali zato sad imamo 12,5 mj i još dojimo. Postupno smo smanjivale podoje,išle Leoninim tempom, najprije smo izbacili podoj pred prijepodnevno spavanje,pa pred popodnevno.
Bilo je ostalo noćno dojenje 2x + jutarnje i večernje. Kad sam već pomislila a niš dojit ću je do fakulteta (noćno dojenje me strašno iscrpljivalo,nisam mogla ni zamislit kako ga hendlat uz moj posao), ona je sama nekako izbacila noćne podoje, na moje čuđenje kako je to jednostavno išlo
i sad još dojimo ujutro i naveče i baš na m je super, ujutro čak ni ne traži ali joj ja ponudim pa ne odbije
nekad i ja zaboravim ujutro kad se krenem žurit na posao, oblačit...uglavnom držimo se do daljnjeg našeg jutarnjeg i večernjeg dojenja, i da dobro je podnijela moju odsutnost,igra se s bakom i kad dođemo s posla onda mi stupamo na scenu..ha,ha,..i uživamo 100 na sat !!!
još ne spavamo po noći, pije dosta tekućine i komeša se,ali nekako funkcioniramo,valjda smo se izbaždarili 
imao jedno ozbiljno pitanje za postavit vezano uz dojenje u trudnoći,ali ne znam dal da otvaram novi topic ili da ovdje pitam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma