Jutro svima
Ne znam što se dogodilo ali spavala sam pored Lare kao što i inače spavam i tek se probudila jutros u 05:30 i pocikila obje cike i evo je još spava mada će se uskoro i probuditi.
Sinoć se ovdje na Plitvicama održavao a i danas će media fastival pa smo išli u 21:30 na koncerte raznih izvođača i muzika i nije bila uopće glasna i Lara je plesala a u 23 sata smo već bili u krevetu.
Baš sam sretna što je sve ispalo dobro i nadam se da će i dalje tako ostati na 3 x dojenja dnevno i da se Lara neće buditi noću osim jednom.
Jučer poslijepodne u šetnji i igri po vani i u razgovoru sa dvijema mamama koje su dojile jedna do godine i druga do 1,5 godine svoju djecu čemu sam i ja kumovala i baš im je drago što sam im ja u dojenju pridonijela, pred Larom sam rekla da nemam mlijeka i ona je to čula pa su te dvije mame rekle, pa da Lara kad ti mama kaže da nema to je tako moraš ju slušati i Lara je klimnula glavom ko da razumije
Naravno da su to rekle u razgovoru sa pozitivom ne da Laru preplaše i ona kao da je to još bolje upila i vidjet ćemo dalje.
Trenutno se probudila pa joj tata čita priču da me ne traži ciku i kad ustane napraviti ću joj neskvik sa kozjim mlijekom jer Lara ne doručkuje odmah kad ustane već pije mlijeko, ide u jutarnju šetnju pa onda tek na doručak.
Do čitanja drage mame)