Super Apri,
Hvala ti na savjetima i baš mi dobro dođe ovaj savjet pravljenja kučica od kartona. Sada su vručine i šetamo vani do maximalno 10 sati i neidemo van do 18 sati. Makar smo na visini od oko 700 metara nadmorske visine niti nas nezaobilaze vrućine. Igramo se svega i svačega i izmišljamo nove igre. Evo danas kad ja dođem sa posla idemo u bihać predvečer i tako kratimo vrijeme.
Lara me danas ne traži od ujutro od 05:30 i sada pije kozje mlijeko pa kad joj se bude spavalo uskoro ipak će manje posisati dojku pa će se i manje proizvesti na to sam mislila
Tako me vesele tvoje riječi da mi je odmah lakše.
Mislim da ćemo tako nastaviti sa 3 x dojenjem, tj. samo pred spavanje / uspavljivanje a ona i više ne vuče toliko mlijeka već samo žvače i štipa me.
Ali sad joj kažem da me boli kad me štipa pa ju moram često opominjati.
Inače je sve za sada dobro.
Papa puno voća u međuobrocima, a za ručak obavezno juhu, i povrće, mese malo manje voli ali pojede komadić ipak.
Najdraže su joj blago začinjene salate tipa paradajz, krastavac pa to tamani.
HI, HI, baš smo svi happy al ona to sve dobrano iskorištava, i našu ljubav prema njoj, baš je sva na mamu mazasta.
A meni dok ovo pišem odmah naviru suze u oči.
Ah joj, idem, čitamo se i dalje sutra ako ne bude nekih problema ranije.
I jedno pitanje :
Dal da par dana ostaim ova 3 x dojenja pred spavanje i kada ukinuti jedno.
Danas je bilo u 05:30 dojenje pa spavanje do 08 i nije niti tražila ciku više.
Uskoro će na spavanje pa ću je pokušati ununati ako će inzistirati ciku dat ću joj pa onda nevečer prije spavanja.
Pozzdrav![]()