-
lako je njima govoriti da si date vremana i da treba polako!
ti moraš odlučiti možeš li ili ne? ako ne možeš više trpiti grebanja, štipanja i miješenja - onda moraš izdurati vrištanja!
nije ni lako ni jednostavno ali ja se kladim da bi moja obitelj, da ih samo jednom beba razvali po 'dekolteu' rekla ajmo na odvikavanje svi!!
vrijeme je da donesete odluku - što želite, što možete trpiti i da ti pomognu ili da te puste na miru koji dan da to odradiš sama!
jer ako ti govoriš 'nema mlijeka' a sa vrata MM govori 'a daj joj malo da ne plače' to sve skupa nema smisla!
zamisli situaciju u dućanu - mama hoću čokoladu' mama kaže - namam novaca, dijete cvili , plače , dere se - hoćuuuu, daaaajjj, mamice vooolim te, daaaaj mi čokoldau! i mama kupi čokoladu - znači ipak ima novaca! - karikiram ali jasno ti je na što ciljam!
klinac skuži da ako dovoljno dugo plače stiže čokolada! isto ti je i sa mlijekom! mali životinjski nagon - kako se izboriti za svoju siku!
klinci su jako prefrigani i još uvijek mi je misterij kako su tako pametni
nisu pročitali ni jednu knjigu a musaju nas ko male žute, a mi čitamo knjige, savjetujemo se na forumima i ne možemo ih savladati! nije fer!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma