-
cure, hvala na potpori.
grozno me peče savjest zbog toga što ozbiljno razmišljam prestati s dojenjem. s druge strane, ovako umorna, bezvoljna, nervozna, kakva sam zadnjih dana zbilja nikome ne koristim. sinoć sam dugo razgovarala s kumom, koja je isto odana dojenju, a i zna što znači ne spavati pa mi je rekla da probam napraviti eksperiment. da mu dam jači obrok prije spavanja. pa ako zaspi i ne bude se budio par sati to znači da je prije bio problem gladi zašto se budio češće. a ako se unatoč jačem obroku probudi, e onda je do maženja. uglavnom, okupali mi naše dijete, papalo ful, šokirali se da je uopće mogao toliko još jesti, s obzirom da mu je zadnji obrok bio oko 18h. cicao. zaspao. ne može biti sitiji. još mislila pozlit će mu od toliko klope. nije prošlo sat vremena kako je zaspao (i ja skupa s njim), evo ti njega. kmee, kmeee. pokušavam s dudom (nova fora), ništa. pokušavam s bočicom vode - ništa. pokušavam s tihim šaptanjem - ništa. sve glasnije protestira i slatko zatvorenih oka nasrće na cicu i u polumraku me traži. kao da mi hoće reći "ma šta mama kompliciraš, daš mi cicu i brzo smo gotovi!". dam cicu - umiri se za par minuta. ne mogu reći "zaspe" jer nisam ni sigurna da se ful probudio u svemu tome. to je bilo u 23h. ista stvar u 1, 2:30, 5 i iza 6 više nije bilo spavanja jer se stalno bacakao.
no, danas je MM bio doma pa sam od 7-9 spavala kao mrtva. što ne znači da nisam napeta cijeli dan.
zapravo sam šokirana. ja sam bila uvjerena da beba po noći cica zato što je gladna!
eto, čovjek uči dok je živ (i dok doji). za mene je ovo neviđen šok... do jučer sam bila uvjerena da dojene bebe ne mogu prespavati noć, za razliku od onih na umjetnom mlijeku, zato što cicaju malo-po-malo... nemam pojma zapravo, ali sad sam tek zbrkana u glavi... mislila sam da moraju češće jesti jer manje količine cicaju, za razliku od onih na umjetnom mlijeku... kad ono...
zato hvala na ovom linku za uspavljivanje, čula sam za tu metodu, ali nisam mislila da se može primijeniti na malog sisača i to već na ovu našu situaciju. svakako ću pogledati. tj. odmah idem čitati. hvala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma