-
Niplette?
zanima me dal je mozda koja od vas koristila ovaj proizvod?
http://www.motheringfromtheheart.com/nipletteinfo.htm
namjenjen je za zene koje imaju ravne/uvucene bradavice te se koristenjem za vrijeme trudnoce one ispupce i time se olaksava dojenje.
takoder bi mi bila korisna inf gdje se to kod nas moze kupit/narucit?
hvala
-
Ja sam ih kosristila prije i za vrijeme druge rudnoće, jer sam imala uvužene bradavice i poteškoće zbog toga kod dojenja prvog djeteta....
Meni su pomogle jer sam drugi puta uspješno dojila....
Mogu se kupitiiranju od jedan ili dva komada,
ima ih Kadulja ili po boljim ljekarnama...
Jedino ima je cijena paprena,naime ja sam ih kupovala prije 2,5godine i 2kom platila cca 500kn,
a mislim da ni sad nisu jeftinije....
-
Ja sam imala uvućenu bradavicu i pomogle su mi utoliko što sam izvukla bradavicu prije podoja. Inaće ih treba nositi prije i za vrijeme trudnoće. Ja sam sada prestala dojiti pa planiram nositi dok mi se bradavica ne izvuće za stalno.
-
A da... Naručila sam u ljekarni.
apricot obrisala ime proizvođača
Posljednje uređivanje od apricot : 04.03.2010. at 07:55
-
hvala cure! znaci pozitivna iskustva..
jos sam malo ceprkala po forumu i vidim da su neke koristile neke kapice za izvlacenje bradavica, al po puno nizoj cijeni, zna mozda netko jos neke proizvode namjenjene u te svrhe?
cijena je paprena, al ako ne nadem nista drugo, morat cu kupit.
Posljednje uređivanje od apricot : 04.03.2010. at 10:05
-
evo tocnije, jel netko cuo / koristio ***skoljkice za uvucene bradavice?
navodno su dobre a kostaju nekih 100kn, sam nigdje ne mogu naci gdje se mogu narucit?!
apricot editirala ime proizvođača
post sada nema smisla, ali neka stoji
Posljednje uređivanje od apricot : 04.03.2010. at 10:11
-
Ja sam koristila i te školjkice. Dala ja čitavo bogststvo za pomagala...
Bile u mi jako zgodne jer sam ih mogla staviti u grudnjak i mijenjala, a skupljala mlijeko usput. KAk sam imala uvućenu bradavicu ostala bi izvučena izmedju podoja i to mi je puno značilo. Podoji su bili strašno bolni.
Curke ja vam mogu posudit pa kad ću trebat, vratite. To je strašno puno novaca, a moće se sterilizirati...
Posljednje uređivanje od apricot : 04.03.2010. at 07:58
-
Školjki je za kupiti svojedobno bilo u Rozi-Stepu (imaju web stranu, pa možete vidjeti lokaciju i tel broj).
-
-
A evo i stručnijih savjeta da procijeniš trebaš li stvarno prije poroda "tretirati" bradavice http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=111&Show=1955
-
Osoblje foruma
Cure, molim vas da ne pišete imena proizvođača.
-
-
http://video.yahoo.com/watch/6491266/16834173
Ovo je dio Rodina filma Mliječna staza gdje je prikazan način izvlačenja bradavica špricom koji je mišura opisala.
-
Sorry, nisam stvarno znala da ne smijemo pisati proizvođača! U svakom slučaju meni pomoglo.
-
bome više nemaju smisla..
hvala vam cure svejedno
-
prodaje li netko rabljene niplette ? ja ih zelim,ali su preskupe.
-
ja sam imala problema s dojenjem prvog djeteta. produljena žutica, nedonošće. na kraju smo dojili 14 mj s šeširićima. u trudnoći sam sad koristila niplette, mogu reć da dok sam ih koristila (ne smiju se koristit zadnja 2 mj) stvarno su napravile veliku razliku. no evo, sad već više manje izgledaju kao prije.
kako ovaj put želim izbjeć šeširiće pod svaku cijenu, nadam se terminskom porodu bez produljene žutice, mislila sam ih koristit prvih dana prije podoja da izvuku što mogu. a onda dalje ćemo se snalazit.
-
Neće ti biti nikakve koristi ako se koriste kad već ima mlijeka u dojkama....
Jer one rade na vakum, a kad krene mlijeko nema vakuma....
Ja sam ih nosila za vrijeme druge T,
a za treću bebu nisam ih trebala.....
-
dojimo. sad, jel zbog nipletta ili zbog iskustva. kako god.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma