Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Niplette?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mišura avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam koristila niplette prije prve trudnoće (neredovito) i prvih nekoliko mjeseci trudnoće. Rezultat: jedna bradavica skroz se izvukla, a drugu sam još morala izvući niplettom samo 2-3 puta nakon poroda. Nakon toga beba ju je sama izvlačila. Između prve i druge bebe imala sam šestomjesečnu pauzu u dojenju pa se bradavica malo uvukla tj. ostala ravna, ali ju nakon drugog poroda nisam više morala izvlačiti, beba ju je sama izvukla prvim dojenjem
    Može se i direktno od zastupnika naručiti, mada i bolje opskrbljene ljekarne imaju njihov program. Mislim da su neki proizvođači manje zastupljeni u ljekarnama pa treba nazvati koju i pitati da li drže njihov program. Znam da su i jedni i drugi skupi...
    Ali postoji i jeftinija priručna verzija izvlakača za bradavice za koju sam nedavno saznala. Kupiš veću plastičnu špricu u ljekarni, odrežeš na gornjem dijelu onaj tanki dio na koji se stavlja igla i dio koji spaja taj tanji dio s glavnim tijelom šprice tako da ti ostane samo ta šira cijev i onaj potisnik (klip) unutra. Prebaciš potisnik na drugu stranu, tj. uvučeš ga kroz odrezanu stranu. Suprotnu slobodnu stranu položiš na bradavicu i izvlačiš klip, nastaje vakuum koji izvlači bradavicu. Sad, ne možeš baš tako hodati ni nositi grudnjak (mada ni s niplettom nije ugodno), ali odradi posao

apricot obrisala ime proizvođača
    Posljednje uređivanje od apricot : 04.03.2010. at 11:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •