Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: STVARČICE ZA POČETAK - što, koliko ..

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj love2me prvotno napisa Vidi poruku
    Baš me zanima zašto nisi koristila platnene(namjeravala si ako sam dobro shvatila) i zašto ti nije vrijedila kadica i prematalica iz ormarića?
    Jesi bar lovu dobila kad nitko nije kupovao robicu na poklon

meni je kadica iz ormarića bila nepraktična i malecna, jer je Noić imao 51 cm pri rođenju, za kupanje ju nisam iskoristila, al zato sad u njoj držim svu njegovu kozmetiku koju koristimo, tako da sam barem ju za nešto iskoristila.. prematalica isto... prematamo ga na krevetu.. nekako mi je nepraktična..

Namjeravala sam, i dva dana je bio u platnenim pelenama, i jednostavno mu nisu odgovarale, svaki puta kada se popiškio je bilo dreke, o kakanju da ne govorim, ja sam koristila onaj stari način platnenih pelena, ne moderne nažalost, da smo moderne koristili možda bi i ostali pri tome.. bolna tema naše platnene, nemoj u to dirat ..

A što se poklona tiče, ne bih isto o tome, ne mogu reći da sam razočarana u svoju užu obitelj nego sam više od toga.. neki ga još nisu došli niti pogledat.. a i ja ništa od nikoga ne očekujem tako da... (dobili smo novaca da, i to je već na štednji..)

p.s. samo opaska ako planirate otvarati štednje, nemojte na djetetovo ime, već na svoje, jer ako otvarate na djetetovo ime, onda ćete za svako podizanje novaca morati tražiti odobrenje od CZSS...
    Posljednje uređivanje od andynoa : 20.05.2011. at 21:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •